Щочетверга до Закарпаття 3 дні\2 ночі

Щочетверга до Закарпаття 3 дні\2 ночі

Всі анонси від: Турагенція "Патріот"
Четвер:
18:30 збір групи в м. Київ (ст. м. Житомирська);
19:00 виїзд з м. Київ;
20:45 збір групи в м. Житомир (пл. Перемоги біля танку);
21:00 виїзд в с. Воловець Закарпатської області.
 
1 день - п'ятниця;
8:00-9:00 Прибуття в с. Воловець, розселення в готелях (номера з усіма зручностями).
Сніданок.
Автобусно-пішохідна екскурсія з відвідуванням гірськолижного курорту «Пилипець»: підйом на панорамному підйомнику на оглядовий майданчик гори Гимба (1491 м.).
На г. Гимба  відвідування чайовні "Сурія", де у Вас буде змога скуштувати місцевих трав'яних настоїв, власноруч додати елемент інтер'єру за допомогою паперу і фарб та поринути у атмосферу місцевого життя.
Відвідування водоспаду Шипіт.
Унікальний водоспад Шипіт - один з найбільш повноводних і найпрекрасніших водоспадів не тільки Закарпаття, а й усієї України: виблискуючими каскадами вода падає з висоти 14 метрів.
Кожен, що стоїть біля водоспаду, обов’язково почує в його шепоті якусь із казкових легенд, якими так прикрашені історії екскурсоводів. 
Далі по програмі туру заїдемо в закарпатське село Келечин, де знаходиться одне з найбільших на Україні родовищ залізистих мінеральних вод. В околицях села Келечин знаходяться три мінеральних джерела, мінеральна вода яка відрізняється дуже оригінальним і яскраво вираженим смаком і ... кольором - яскраво-оранжевим.
Видовище фантастичне: мінералка витікає в струмок, роблячи його абсолютно помаранчевим!
Повернення в готель.
Вечеря. Вільний час (за бажанням відвідування сауни, відправлення на форелеву ферму, де у кожного буде змога власноруч зловити форель, а власник ферми за декілька хвилин для Вас її приготує на вугіллі).
2 день - субота
Сніданок.;
Виїзд групою по замкам Закарпаття;
Відвідування палацу - садиби "Замок Шенборнів";
Цей палац був побудований графом Ервіном Фрідріхом Шенборн-Бухгаймом у 1890—1895 роках. Коло палацу був розбитий чудовий сад-дендрарій (нині Парк санаторію «Карпати») із декоративним озером у центрі. Висаджені рідкісні породи дерев — самшит, катальпа, сосна Веймута, канадська ялина, японська вишня (сакура), розовий бук, італійська глиниця; чагарників — дойція, гортензія тощо. Сам мисливський замок побудований у неоромантичному стилі, що поєднує романські та готичні мотиви. Оригінальність палацу ще й у тому, що він має 365 вікон (кількість днів у році), 52 димоходи (кількість тижнів у році) і 12 входів (алегоричний ряд можна доповнити самому). 
 
Далі по програмі туру ми відвідаємо "Замок Паланок", який розташований в м. Мукачево. Екскурсія по замку «Паланок» - одному з найцінніших архітектурно-історичних пам’яток XIV-XVII століть.
Відвідування знаменитих на весь світ термальних басейнів Закарпаття в с. Косино. На території комплексу «Термальні води «Косино »розміщені сім басейнів, три з них термальні.
 
Температура в термальних басейнах +41 ° C. Термальні води в селі Косино, за складом, є унікальними не тільки в Україні, а й у всій Європі за винятком води, якій лікуються у всесвітньо відомому санаторію «Гайдусобосло» (Угорщина).
Також на території комплексу працює 7 різних саун, 30хв перебування в яких входить в вартість вхідного квитка.
 
 
-  Трав’яна сауна (відвідування трав’яної сауни позитивно впливає на стан шкіри та волосся. Дуже позитивно сприяє на дихальні шляхи та покращує кровообіг. Аромати гірських трав сприяють розслабленню організму і покращують сон.
-  Римська сауна (Позитивно сприяє на серцево-судинну і ендокринну систему, а також на суглоби та м’язи.
-  Турецька сауна – Хамам (в першу чергу розслаблення організму, заспокоєння нервової системи. Після відвідування хамаму покращується сон, проходять неврози, мігрені, занепокоєння. Також покращується загальний стан організму та підвищується настрій.
- Угорська сауна (суха сауна сприятливо діє на людей, які страждають на ішемічну хворобу серця, діабет, підвищений хлорестерин, або високий тиск. Родзинкою угорської сауни є піч кам’янка, в якій розпечене відро з камінням кожні 5-ть хв. Опускається в бочку з пивом, наповнюючи сауну ароматом хліба та хмелю.
-  Крижана печера ( охолоньте після відвідування саун. Температура в крижаній печері близько – 25градусів)
Косино – 7 басейнів + 7 саун = 7 задоволень.
А на закінчення нашого екскурсійного дня відвідаємо та продегустуємо справжніх Закарпатських вин.
 
Відвідаємо «Старий підвал», розташований в горі, по якій колись проходили північні кордони Римської імперії, і має солідний вік - понад 300 років.
Дегустація традиційних закарпатських вин, натурального соку і страв, а також огляд старовинного чинного винного підвалу і пристроїв для приготування вина і, звичайно ж, придбання вподобаних сортів вина - ось мета цієї екскурсії.
Повернення в готель. Вечеря. Вільний час (за бажанням відвідування сауни).
 
3 день - неділя
Сніданок. Звільнення номерів.
Відвідування бункера «Лінії Арпада»; у Верхній Грабівниці - військовий оборонний об’єкт часів Другої світової війни, викопаний у горі, на глибині 100 м, угорцями під керівництвом німців.
Довжина тунелів - майже кілометр. Під землею є джерело чистої питної води. Під час війни бункер використовувався як госпіталь, склад продуктів і боєприпасів та ін. За деякими даними, це найбільший військовий бункер у Європі, який зберігся до наших днів.
 
Продовженням нашого екскурсійного дня стане санаторій "Квітка Полонини".
Санаторій «Квітка Полонини» знаходиться в тихій сільській місцевості, в долині річки Пиня, в оточенні гір, альпійських лугів і хвойно-листяного лісу, розміщений у парковій зоні, площею 10 га.
Санаторний парк - справжній оазис, окрасою якого слугують цінні та екзотичні види листяних і хвойних дерев, квітучі і декоративні кущі, клумби і оригінальні скульптурні форми, міні-озера з лататтям, затишні альтанки і лавки. Все це спонукає до прогулянок та відпочинку. На території здравниці створені два штучні озера, в яких любителі риболовлі можуть впіймати коропа чи білого амура. Обід (факультативно).
Відправлення в м. Львів.
Вільний час.
20:00 Виїзд в м. Житомир / Київ.
 
Понеділок: 
01:00 - 02:00 -  - прибуття в Житомир,
03:00 - 04:00 прибуття до Києва;
 
Вартість туру:
1600,00 грн/люд - виїзд з Житомира
1750,00 грн/люд - виїзд із Києва
У вартість туру входить: проїзд (Київ - Житомир - Воловець - Житомир - Київ); харчування (3 сніданки, 2 вечері); проживання; страховка.
Додатково сплачуються: транспортно-екскурсійні послуги (300,00 грн з людини за всі три дні); вхідні квитки на екскурсійні об’єкти (Термальні басейни 350грн., Замок Шенборна 10грн., Замок Паланок 40грн., водоспад Шипіт - 10 грн., дегустація вин, Лінія Арпада - 60 грн); обіди.
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення