Секрети домашніх тварин 2

Секрети домашніх тварин 2

А ви знаєте, що наші вихованці роблять, коли ми йдемо з дому до школи, або на роботу або ще куди-небудь? Ви не повірите, але в них дуже цікаве існування. Пес Макс уже встиг багато чого пережити, хоча більшу частину свого життя він провів у квартирі між чотирьох стін. Але попередня пригода, коли він намагався дістатися до рідного дому, дуже прокачало пса - тепер йому нема чого боятися. Тільки хіба що похід до лікаря не викликає ніяких приємних емоцій. Та й інші звірі, які потрапили на прийом, не додають оптимізму. Макс багато переживав, але таке буде вперше.


Режисерами мультфільму стали Кріс Рено та Джонатан дель Валь. Якщо перший раніше брав участь у створенні проектів "Нікчемний Я" (2010), "Нікчемний Я 2" (2014, номінація на "Оскар"), "Таємне життя домашніх тварин" (2016), то для другого це дебют у кінематографі.

Ролі в картині озвучували: Петтон Освальт ("Рататуй" (2007), "Неймовірне життя Волтера Мітті" (2013), серіал "Хеппі"), Ерік Стоунстріт ("Лофт" (2013), "Таємне життя домашніх тварин" (2016)), Кевін Харт ("Півтора шпигуна", "Таємне життя домашніх тварин" (обидві 2016), "Джуманджі: Поклик джунглів" (2017)).

Реліз стрічки відбудеться 24 травня 2019 року в кінотеатрах Великобританії.


Рейтинг:6.83

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення