Семінар - страх самотності

Семінар - страх самотності

«Самотність так само необхідна розуму, як стриманість в їжі - тілу, і точно так само згубна, якщо вона занадто довго триває ...»
(Люк де Вовенарг)

Тема самотності майже завжди сприймається людьми як проблема. Розуміння сенсу самотності відкриває перед нами двері в глибину власного Я, захоплюючи дитинство, юність, зрілість і старість.
Чому чоловіки і жінки бувають самотні? Що таке внутрішня самотність - в натовпі, в сім'ї, на роботі? Чому виникає самотність удвох? На всі ці складні питання будуть дані чесні відповіді, і через правду відкривається шлях від самотності до любові.
В ході семінару ми розглянемо причини і зміст самотності на різних етапах життя. Це дозволить кожному з учасників зробити важливий крок для розкриття свого внутрішнього потенціалу і нових ресурсних станів на рівні розуму, душі і тіла.

Де?
Зелена аптека на В. Бердичівській

Запис на семінар обов'язкова за номерами, які вказані під мапою в шапці події, або через сторінку на ФБ: https://www.facebook.com/alla.chudovskaya
 

Крім семінару також можна записатися на особисту роботу за індивідуальним запитом / Розстановку / взяти участь в якості заступника.

https://www.facebook.com/lora.pogrebna.1
http://psyview.com.ua/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення