Семінар  - Гармонія в парі

Семінар - Гармонія в парі

Іноді ми відштовхуємо інших людей зовсім не тому, що вони нам не подобаються, а саме через те, що вони для нас дуже привабливі та приємні. Ми не підходимо близько, тому що боїмося опинитися беззахисними перед іншою людиною у всій своїй відкритості. Ми соромимося своєї вразливості, тому що в рівній мірі можемо бути або прийняті, або відхилені в своїх найкращих намірах.
Люди по-різному уникають близькості. Жінки зазвичай приймають на себе роль жертви, у якої нічого не виходить. Чоловіки часто надягають маску байдужості і гордині, вдаючи, що вони тут ні до чого. Як результат, за цим слідує розчарування, порожнеча і самотність.
Однак ті, хто пробираються через калейдоскоп своїх складних почуттів, бувають винагороджені спільним життям, спільною свободою і спільним задоволенням. Якщо ви хочете впустити в своє життя нову енергію, знайти смак справжніх близьких відносин - значить цей семінар для вас!

Де?

Зелена аптека на Б. Бердичівській.

Запис на семінар обов'язковий!
Для запису телефонуйте за номером, який вказаний під мапою в шапці події, або пишіть:  
https://www.facebook.com/alla.chudovskaya
Крім семінару також можна записатися на особисту роботу за індивідуальним запитом / розстановку / взяти участь в якості заступника.

До зустрічі!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення