Сергій Піскун з програмою «Ти Королева»

Сергій Піскун з програмою «Ти Королева»

Всі анонси від: Житомирський обласний телецентр

Концерт Сергій Піскун з програмою «Ти Королева» в Житомирі відбудеться 15 жовтня о 18:00 в Житомирському телецентрі

Сергій Піскун виступить у Хмельницькому із програмою "Ти Королева".

Сергій Піскун - "Ідеолог сучасного шансону!", "Свіжа кров у жанрі міського романсу!", "Співак з надзвичайними піснями, у кожній з яких - душа, мудрість та зміст!". Такими епітетами нагороджують музичні критики й шанувальники творчість СЕРГІЯ ПІСКУНА.

У 31 рік він є автором і виконавцем власних пісень, які є зразком високо естетичного, інтелігентного і якісного шансону. Кожна його пісня чіпляє за живе, торкаючись найтонших струн душі! Писати вірші, які потім стали основою для пісень, СЕРГІЙ ПІСКУН почав у 18 років. У 2009 році взяв участь у щорічному фестивалі, присвяченому пам'яті маестро шансону Геннадію Тимофєєву "Я вольный ветер…". Саме там, у Слов'янську, Піскун здобув перший успіх і шанувальників. А ще - познайомився з легендарним шансоньє Олегом Алябіним.

Як зізнається СЕРГІЙ ПІСКУН, він вдячний Богові за те, що така людина з'явилася у його житті. Старший і більш досвідчений артист поділився з починаючим колегою секретами успіху й допоміг Сергію закріпитися на сцені.

У тому ж 2009 року на професійній музичній студії рідного Фастова СЕРГІЙ ПІСКУН записав перші пісні - "Девчонка с севера", "Для тебя", "Я к тебе". У 2010 році співак взяв участь у першому міжнародному фестивалі зірок авторської пісні "Шансон у моря", де вже за рік був визнаний лауреатом. Про унікального співака дізналися ще більше шанувальників обраного ним жанру музики. І для СЕРГІЯ ПІСКУНА розпочався період концертів та гастролей Україною.

У 2016 році світ побачив його перший альбом "Живи для мене".Сьогодні СЕРГІЙ ПІСКУН є постійним гостем радіо "Шансон" і учасником найвідоміших шансон-фестивалів. Його хіти входять до збірників популярної авторської пісні, займають провідні місця у хіт-парадах, а головне – у серцях багатомільйонної аудиторії! Особливо плідним для СЕРГІЯ ПІСКУНА став 2018 рік. Співак записав дві дивовижні дуетні пісні з заслуженою артисткою України Катериною Бужинською. Десятки його пісень визнані хітами українського шансону. 


Концерт СЕРГІЯ ПІСКУНА стане найкращим подарунком для всіх чарівних жінок та справжніх шанувальників шансону!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення