Сергій Міхалок і Ляпіс 98

Сергій Міхалок і Ляпіс 98

Всі анонси від: Ракушка

Космічний цирк аутсайдерів. Легендарні. Неймовірні. «Ти кинула» і самі душевні пісні «А-У», «Метелиця», «Яблуні», «Капітал», «Раінька" та інші - свято їде до Житомира!
У 2014 головна група Білорусії на чолі з Сергієм Міхалком оголосила про розпад. Здавалося б, про часи, коли всі ми збиралися на магічних концертах, співали, рухалися і дихали, як один організм, залишилося тільки згадувати. Але не тут то було! Сергій Міхалок не готовий так просто відпустити цей неймовірний стан і атмосферу. «Ляпіс-98» - це барабани Дениса Шурова, бас Дениса Стурченко, тромбон Івана Галушко, труба Владислава Сенкевича і гітара Павла Третяк.

«... Мені подобається, що ми легалізували Ляпіс-98 ... Я думаю, що готовий весело і від душі співати мій" клоунський "репертуар ... У мене є татуювання - Шапіто і відлітають в повітря кулі ... Це як у пісні «Ярмарки фарби» - ностальгія не відпустить назавжди ... Я можу бути серйозним, дорослим, розважливим, але циркач і вуличний хуліган завжди живуть в мені! »- Міхалок про свій новий проект.
Божевільний клоун Міхалок з компанією "бувалих" виступить у літньому театрі "Ракушка".

Квитки можете придбати, натиснувши на кнопку під мапою в шапці події. До зустрічі!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення