Шахрайки з Волл-стріт

Ці дівчата абсолютно точно не пишаються своєю професією, але за їхні послуги досить пристойно платять. Та ще й саме в тому місці, де вони працюють. Мова йде про неймовірно яскравих, спокусливих, чарівних стриптизерок.

Дівчата працюють в елітному стриптиз-клубі, клієнтами якого є успішні фінансисти з Волл-стріт ці люди можуть непогано заплатити, повірте. Але те, що зароблялося неприємною і тяжкою працею, може дуже легко згоріти під час кризи. Усі заощадження дівчат знецінилися, і винними вони вважають саме їх клієнтів-фінансистів.

Щоб їх провчити та забрати своє назад, стриптизерки побудували підступний план помсти своїм кривдникам – ці жінки не тільки красиві, а й неймовірно розумні та підступні. Ви й не помітите, як Ваш банківський рахунок спорожніє.


Режисером фільму є Лорін Скафарія, яка раніше займалася проектом "Шукаю друга на кінець світу" (2011).

У картині зіграли: Констанс Ву ("Шалено багаті азіати" (2018), серіал "Труднощі асиміляції"), Дженніфер Лопез ("Джек" (1996), "Селена", "Поворот" (обидві 1997)), Мадлен Брюер (серіали "Чорне дзеркало", "Помаранчевий – хіт сезону", "Розповідь служниці").

Реліз стрічки відбудеться 13 вересня 2019 року в кінотеатрах Великобританії, Ісландії та США.


Рейтинг:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення