Системні розстановки «Лабіринти душі»

Системні розстановки «Лабіринти душі»

Системні розстановки - це ефективний метод короткостроковій групової психотерапії, орієнтований на вирішення конкретної проблеми.
Цей метод допоможе Вам у наступних ситуаціях:
• Проблеми міжособистісних відносин
• Проблеми в професійній сфері
• Труднощі в самореалізації
• Переживання розриву, втрати
• Депресія, втрата інтересу до життя, перепади настрою
• Психосоматичні симптоми
• Кризова ситуація, ситуація вибору та ін.
Всі ми хочемо, щоб нас розуміли, приймали і захоплювалися. І так мало одного бажання. Для цього необхідні хороші відносини з тими, хто нас розуміє і приймає. Побудова певних відносин - це створення своєрідної, унікальної системи, в якій свої закони, правила, умовності.
Часто, стикаючись з життєвими труднощами, ми спочатку намагаємося впоратися з ними на рівні свідомого раціонального аналізу. Ми думаємо: що відбувається? Що можна з цим зробити? Але частина наших проблем існує на рівні неусвідомлених реакцій. Коли ми намагаємося раціонально проаналізувати такі ситуації, ми заходимо в глухий кут, рішення не знаходяться, або знаходяться - але не працюють.
Розстановки звертаються саме до рівня несвідомого. За допомогою цього методу ми можемо висвітлити частина цієї прихованої області, побачити причини наших реакцій, усвідомити неявні взаємозв'язку.
У процесі розстановок знаходяться вирішення актуальних питань і проблем, пов'язаних із взаємовідносинами не тільки всередині сім'ї, а й з більш широкими соціальними колами, виявляти і коригувати життєві сценарії.
Особливість методу розстановок - це можливість подивитися на проблему з системної точки зору.
Метод розстановок застосуємо там, де для вирішення проблеми важливо побачити ситуацію на рівні несвідомих процесів і розпізнати вплив системи на наш нинішній досвід.

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення