СтудМіс Житомир 2016

СтудМіс Житомир 2016

СтудМіс Житомир- конкурс краси, кмітливості та таланту, який проводиться обласним оргкомітетом в рамках Всеукраїнського конкурсу «СтудМіс України», за допомогою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. На сьогоднішній день цей конкурс є одним з найпрестижніших студентських заходів України.

Коментарі до події (2)
  • Elena 29 Березня

    Для перемоги у конкурсі, дійсно, потрібно мати яскравий макіяж, який підкреслює усі переваги участниці. Для цього, зазвичай, звертаються до салонів краси. Навряд кожна жінка захоче кожен день ходити до салону краси і витрачати там купу часу. Не кажучи вже про вартість таких послуг. А для гарного повсякденного мейкапу просто ідеально підходить перманентний макіяж. Тільки подивіться https://lbar.com.ua/, як змінюється зовнішність. Погляд стає більш яскравим та вираженим, і навіть не зрозуміло, що це татуаж.
  • Анонім 31 Травня

    Для отримання перемоги у конкурсі краси необхідно використовувати інноваційні методи та передові технології, бо не отримуєшь бажаного результата. Серед новинок у сфері макіяжу - є перманентний макіяж. В його основу заложений татуаж. Його описання можно отримати на одному сайті http://www.uzarska.com.ua/#!microblading/mfb7q по перманентному макіяжу. Серед перманентного макіяжу довольно часто можливо зустріти таку послугу мікроблейдінг бровей.
Отримуйте
регулярні оновлення