Святкування Собору Архангела Михаїла всіх Сил безтілесних у Свято-Михайлівському кафедральному соборі

Святкування Собору Архангела Михаїла всіх Сил безтілесних у Свято-Михайлівському кафедральному соборі

У суботу, 21 листопада, собор відзначатиме храмове свято - Собор Архистратига Божого Михаїла та усіх Небесних Сил безтілесних. Архистратиг Михаїл, ім’я якого означає «Хто, як Бог?» або «Хто рівний Богові?» є вождем Небесних сил, тому і називається Архистратигом, тобто чиноначальником сил Господніх. Це свято носить назву собору, тому що у цей день прославляються усі безтілесні Сили Небесні.

У Свято-Михайлівському кафедральному соборі м. Житомира у п’ятницю, 20 листопада, о 17 годині відбудеться святкове вечірнє богослужіння, яке очолить Високопреосвященніший Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав, а у суботу, 21 листопада, будуть служитися дві Божественні Літургії Святого отця нашого Іоана Золотоустого. Початок ранньої Літургії о 7 ранку. О 10 ранку Святу Євхаристію служитиме Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав.

Щиро запрошуємо усіх житомирян та гостей міста взяти участь у святкових богослужіннях і молитовно разом з нами розділити радість свята та прославити Архистратига Божого Михаїла з усіма Силами Небесними!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення