Святослав Кондратів

Вже в Житомирі!

3 грудня о 19:00 на сцені концертної зали Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера на Вас чекають 2 години захоплюючої музики, унікального відеоряду, безмежних емоцій та шаленого драйву від першої скрипки України в жанрі pop-violin (популярна скрипка) Святослава Кондратіва!

Саме з Святославом Кондратівим та його авторськими композиціями ви мандрували дивовижними Фьордами Норвегії, величними дюнами Сахари, чарівною Венецією та прохолодною Балтикою. Музичні відео, які знімає скрипаль у різноманітних куточках світу мають шалену популярність у користувачів інтернету та за лічені дні набирають сотні тисяч переглядів, вподобань, поширень та коментарів.

Святослав Кондратів є випускником однієї з найсильніших академічних скрипкових шкіл України – Львівської. Він закінчив спеціалізовану музичну школу ім. С. Крушельницької та Національну музичну Академію ім. М. Лисенка. Щодня прогулюючись загадковими та старовинними вулицями Львова, в якому народився та виріс Святослав, він вбирав їх вишуканість та красу, яка тепер звучить у всіх його композиціях.


Потім був Київ та багаторічна робота у багатьох цікавих проектах. Він очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх. Разом з етно-проектом об’їздив всю Америку та Канаду. Його запрошують на шоу «Голос Країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту. У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучать на найбільших сценах українських міст, разом з Святославом кияни та гості столиці зустрічали Новий рік на Головній Ялинці Країни на Софіївській площі в Києві, а свої Дні міст святкували Тернополь, а також Житомир.

«Дорогі мої шанувальники! Зустріч з вами для мене хвилююча радість та велика відповідальність. Ми щодня багато та наполегливо працюємо щоб створити для вас одну з найкращих та найцікавіших програм за участі її величності Скрипки! Це дуже непросто і вимагає багатьох зусиль. Але я вірю в свою команду і вірю у вас, мої любі прихильники! Ви варті найкращого! Приходьте всі, хто любить скрипку, і хто буде на такому концерті вперше. Програма концерту складатиметься з різноманітних композицій, тож цікаво буде всім! Беріть з собою друзів, і ми разом будемо мандрувати цим безмежним світом. Я буду розповідати вам про нього разом зі своєю скрипкою, бо саме так і називається моя нова програма – «Світ очима скрипаля», — говорить Святослав Кондратів.

Тож, зустрічайте зиму разом зі Святославом Кондратівим. Його шалена енергетика та харизма створять незабутній настрій, який вам захочеться переживати ще і ще. А легка та водночас глибока музика спонукатиме мріяти та вірити, що всі мрії здійсняться, бо в цьому вас переконуватиме Маестро – скрипаль Святослав Кондратів!


Тож запрошуємо всіх! Початок о 19:00 на сцені Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення