Табула Раса В PLEASANTVILLE

Табула Раса В PLEASANTVILLE

За гуртом "Табула Раса", однією з найбільш неординарних рок-груп України, вже давно закріпився ярлик «парадоксальної». В кінці 90-х вони одні з перших дозволяли собі повноцінні тури по Україні зі спонсорськими контрактами і по праву вважалися однією з найбільш активних груп країни. «Табула» не соромиться своєї прихильності до The Cure, Pоlice, A-ha і Rolling Stones і кілька разів визнавалася як найкраща поп і рок-група України. Їх хіти «Улюблена машина», «Дорога», «Шейк Шей-Шей» і «Схід» співають досі, а кліп на пісню неіснуючою мовою одним з перших відео з  потрапив на англійське MTV.
На піку популярності, в 1998 році, група припиняє своє існування.
Наскільки несподіваним було рішення Лапоногова взяти творчу відпустку, настільки ж довгоочікуваним було і його повернення на сцену.

У 2005 році Табула Раса випускає новий альбом «Квіткові календарі». Сингли «Схід» і «Апрель» довгий час займали лідируючі позиції в чартах радіостанцій і музичних телеканалів України і Росії. Пісня «По дорозі на моря» визнана «Піснею року» на думку телеканалу «Інтер», група отримала премію «Арт-бренд року» і номінована на премію «Краща рок-група» асоціації ShowBiz. 

У квітні 2014 року, після значної перерви, Табула Раса нарешті презентує новий альбом «Малюнки на поверсі», а з травня 2014 «Табула» вирушає в тур по Україні в підтримку нового альбому, який проходить переважно в клубах і в не великих концертних залах, але з аншлагами, і з шалено позитивною енергетикою!

27 травня 2017 в одному з київських клубів Табула Раса презентує нову програму і новий альбом «Липень». Зняті кліпи на пісні «Час як пісок» і «Листи до зірок».
В останні роки група дуже багато гастролює по території України і є учасником багатьох фестивалів, серед яких такі як Atlas Weekend, Файне Місто, 100Пудовка і багато інших.
Живий «саунд» «Табули», неординарність і харизма Олега Лапоногова, плюс улюблені хіти, роблять атмосферу концерту незабутньою. Енергетика часто зашкалює. Група по праву входить в «зал слави» українського року, а також має багато шанувальників серед людей, які слухають якісну музику.

Чекаємо на вас 23 листопада в ресторані "Pleasantville", початок концерту о 20:00!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення