Театр «МАСКИ-ШОУ»

Театр «МАСКИ-ШОУ»

"Маски шоу" - популярна одеська трупа, яка прославилася завдяки телевізійним і театральним проектам. Артисти часто виступають за кордоном і збирають повні зали, кожна робота колективу - це справжнє шоу з незвичайними режисерськими ходами і сценічними образами. 
"Маски в кубі" - це комедія без слів про перетворення фантазії в реальність і реальності у фантазію. На сцені глядачі побачать виставу-сновидіння, де сюжетна лінія розчиняється в безперервному потоці свідомості. Тут дорослі стають дітьми, а все серйозне абсурдом. Смішні до нестями сцени змінюються красивими філософськими образами і несподіваними трюкових ноу-хау. 
Програма вистави «Маски в кубі» буде показана вперше, вона обіцяє одеські мотиви і добірні жарти, а ще філософські думки з приводу своїх же стереотипів, з якими ми стикаємося в повсякденному житті. Цей спектакль дозволить подивитися на світ іншими очима, знайти себе в героях, а героїв у собі ...

У виставі беруть участь: Народний артист України Георгій Делієв, Народний артист України Борис Барський, Заслужена артистка України Наталія Бузько, Олександр Постоленко, Ігор Малахов, Михайло Волошин та ін.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення