Театр Теней «Teulis» в Житомире

Театр Теней «Teulis» в Житомире

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Ця форма візуального мистецтва з'явилася в Азії більше півтора тисячоліття тому. Спочатку на напівпрозорому екрані тіні створювалися за допомогою плоских ляльок-маріонеток, але з розвитком технологій в якості головного інструмента стаkf використовуватися людина і створювані ]] тілом композиції. На початку 2011 року в Києві зародився театр тіней «Teulis», який за короткий час завоював приголомшливу популярність. Артисти підкорювали сцену різноманітних талант-шоу в таких країнах як: - Італія; - Чехія; - Словаччина та інші. До того ж за дуже короткий проміжок часу вони вже об'їздили з гастролями більшу частину Європи, Японію і ОАЕ.
Театр «Teulis» - унікальне явище в світі. Театр тіней підкорив не одне місто, постійно збираючи аншлаги на концертних майданчиках. Під час вистави будь-яка фантазія втілюється в життя за допомогою:
- неймовірних можливостей людського тіла;
- Оптичних ілюзій;
- Приголомшливих відеопроекцій;
- Продуманого звукового ряду.
Кожне шоу від театру тіней «Teulis» наповнене філософією, комедійними і романтичними моментами - і глядач в якийсь момент повністю віддається дійству, яке відбувається на екрані. Не дивно, що квитки розкуповуються відразу після того, як в містах розклеюються перші афіші, незалежно від ціни. Цього року театр тіней «Teulis» вирішив здивувати всіх цінителів прекрасного і підготував нову програму «Вічна історія». Актори представлять своє бачення відомої казки, в якій порушуються проблеми боротьби прагматизму і романтики, кохання та розрахунку. Вас підкорить авторська музика, хореографія акторської трупи і сучасні 3D-технології! Ніхто не піде з залу байдужим!
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення