Теорія і практика Гештальт-терапії

Теорія і практика Гештальт-терапії

Освітня програма з практичної психології "Теорія і практика Гештальт-терапії. Житомир"

Реєстрація та додаткова інформація за телефоном: 067-196-194-8 (Світлана)

Сьогодні гештальт-терапія - це один з найсильніших і потужних методів самопізнання і особистісного зростання. Він відкриває глибинні проблеми, що заважають досягненню цілей, гармонізує внутрішній світ, дає потужний оздоровчий ефект, сприяє реалізації бажань, творчих осяянь і проривів.

Якщо Вам цікаво і Ви сумніваєтеся, боїтеся, соромитеся або переживаєте ще з якихось інших питань, телефонуйте і запитуйте. Із задоволенням відповім на Ваші питання!

Всеукраїнське товариство практикуючих психологів «ГЕШТАЛЬТ-ПІДХІД» УКРАЇНСЬКИЙ ГЕШТАЛЬТ-ІНСТИТУТ (Член Європейської Асоціації Гештальт-терапії (EAGT), Міжнародної Асоціації Гештальт-терапії AAGT, FORGE)

"ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ГЕШТАЛЬТ-ТЕРАПІЇ"

Запрошуємо до участі в І-го ступеня базової програми підготовки гештальт-терапевтів.

Програма рекомендована:
- Початківцям і працюючим психологам, педагогам, лікарям, студентам, фахівцям з соціальної роботи та іншими суміжними професіями.
- Тим, кому в роботі необхідні навички і знання практичної психології: керівники та керуючі, HR-менеджери, менеджери по роботі з клієнтами.
- Всім, хто цікавиться практичною психологією, хоче знати більше - це хороша можливість спробувати смак "живої" гештальт-терапії!

- Хто хоче ближче познайомитися з собою і вирішити свої особисті проблеми, так як перший ступінь навчання - це, перш за все, клієнтський досвід!

Перший ступінь - 1 рік (180 годин).
«Основи гештальт-терапії» - знайомство з методом, основними поняттями та принципами гештальт-підходу, особистий терапевтичний досвід в групі.

Робота буде проходити в формі experimential groups, де студенти крім теоретичної підготовки отримують основи професійної рефлексії, досвід особистої терапії, а також навчаються аналізу особистісних проблем в необхідному теоретичному контексті.

Навчання проводиться: в вигляді сесій трехдневок, 1 раз в 1,5-2 місяці (Пт, Сб., Нд.). Всього 6 сесій. Після закінчення програми І ступеня видається сертифікат участі, що дає право продовжувати навчання на ІІ ступені для отримання кваліфікації гештальт-терапевта, а також консультувати в гештльт-підході.


Теми сесій першого ступеня:
- Історія розвитку гештальт-терапії;
- Основні теоретичні поняття гештальт-підходу: усвідомленням, фігура-фон, теорія поля, діалог, феноменологія, парадоксальна теорія змін, концепція незавершених дій, теорія ментального метаболізму;
- Основні принципи гештальт-підходу: актуальність (тут-і-тепер), холізм, прегнантность та ін .;
- Контакт і межа контакту, цикл досвіду, способи переривання контакту;
- Диференціальне мислення: теорія полярностей, протилежності і цілісність, точка предразлічія, парадоксальна теорія змін;
- Емоційна сфера людини у парадигмі гештальт-підходу. Феноменологія страху, сорому, провини, гніву і інших почуттів.


Вартість однієї сесії 110 $, всього 6 сесій протягом року, кожна сесія оплачується окремо.
Старт програми по набору учасників.

Ведучі програми:
Онопрієнко Світлана - психолог, викладач, психотерапевт, акредитований гештальт-терапевт, супервізор, асоційований тренер ВОППГП.

Спеціалізації: гештальт-підхід в роботі з психосоматичними розладами, гештальт-підхід в роботі з сім'єю та дітьми, робота зі сновидіннями в гештальт-підході, ведення груп в гештальт-підході і груповий психоаналіз, 13 років психотерапевтичної практики (Київ-Житомир).

Запрошений тренер:
Микола Мірошниченко - доктор, психолог, психотерапевт, акредитований гештальт-терапевт і супервізор, асоційований тренер ВОППГП.

Спеціалізації: індивідуальна, сімейна і групова терапія; тілесно-орієнтована терапія; системна сімейна терапія; навчально-оздоровчі табори для дітей та дорослих. 12 років психотерапевтичної практики (Київ).

Контакти: 067-196-194-8 (Світлана) E-mail: [email protected].
Сайт: psyhologg.blogspot.com

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення