The Hardkiss: Жива і незалізна

The Hardkiss: Жива і незалізна

Всі анонси від: Ракушка

The Hardkiss - український музичний гурт, заснований в 2011 році. Авторство всіх пісень групи належить її учасникам - Юлії Саніній та Валерію Бебко, який також виступає креативним продюсером The Hardkiss. Над образами учасників групи працюють стилісти Слава Чайка і Віталік Дацюк.

За версією YUNA - краща рок-група України 2017 року. 

Історія створення:

Гурт «The Hardkiss» народився з проекту «Val & Sanina». У 18 років вокалістка гурту Юлія Саніна пробувала себе в журналістиці і писала статтю. Працюючи над матеріалом, Саніна познайомилася з продюсером ефіру на MTV Валерієм Бебком. З часом вони почали товаришувати, після чого стали писати разом музику, а в результаті створили дует «Val & Sanina». Подальшу долю проекту визначили продюсери Firework Sound — Володимир Сивоконь та Стас Тітунов, які дійшли до висновку, що співати колективу потрібно на англійській, відкриваючи собі дорогу на Захід.

У спробах назвати гурт найбільш вдало Саніна та Бебко розіслали своїм друзям в соціальних мережах три назви (The Hardkiss, Планета поні та ще одну назву, яку за зізнанням Юлії Саніної вона вже не пам'ятає). Після того, як друзі послухали демо-версію пісні, вони відзначили, що в цій музиці є щось солодке від поцілунку і «хардового» в аранжуваннях.

Перший концерт «The Hardkiss» відбувся у вересні 2011 року в клубі «Serebro». За підсумками 2011 року журнал «ДосугUA» назвав роботу колективу «Dance with me» одним з найстильніших кліпів. У рейтингу він посів друге місце, пропустивши вперед лише відео російського виконавця Нікіти «Танець у темряві». У лютому 2012 року гурт укладає контракт із всесвітнім лейблом Sony BMGі французьким агентством Eye-Models. Після цього кліп «Dance with me» почав транслюватися на каналі MTV у всіх країнах.

Перший сольний концерт гурту відбувся 18 травня 2013 у Києві в Зеленому театрі. Перший альбом The Hardkiss «Stones and Honey» побачив світ 9 жовтня 2014 року, в день великого шоу гурту. Після успішного сольного концерту, гурт The Hardkiss відмовився від туру Росією, аби показати свою вірність українському народові. Також, The Hardkiss презентували пісню, написану під впливом трагічних подій на Майдані - "Прірва".

У 2016 році музиканти брали у національному відборі пісенного конкурсу "Євробачення-2016".

В Житомирі концерт рок-колективу відбудеться 3 вересня. Квитки ви можете придбати, натиснувши на кнопку під мапою в шапці події.

Проте варто поквапитись, адже кількість місць в драмтеатрі обмежена.

Чекаємо на вас! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення