Тоні Раут & Talibal Badpazific

Тоні Раут & Talibal Badpazific

Всі анонси від: MIAMI

«BAD Pazific» - тепер це не просто назва альбому. Це стало чимось набагато більшим - творче об'єднання, бренд, сучасна туса.

Антон Басаєв (Тоні Раут) це корінний житель Санкт-Петербурга, який стрімко знайшов підтримку серед шанувальників справжнього хіп-хопу. Треки артиста характеризуються доволі сильним, оригінальним агресивним стилем.

У кліпах часто присутній образ злого клоуна, у свідомість якого час вривається дух крутого музиканта. Першу популярність Антон здобув в далекому  2012, коли вийшов на простори інтернету кліп на пісню «300». Тепер кількість переглядів перевалила за 2 мільйони.

Своє продовження історія злого клоуна знайшла у відеороботі «Грім». 2013-й рік ознаменувався для репера випуском дебютного альбому «Раутвілль». Це історія міста-примари, дорогу з якого не так просто знайти.

Наступна платівка, записана спільно з ТО Booking Machine, називається «Країна ОС». А в минулому році репер представив фанатам сольну платівку Suspense. Тепер Тоні Раут збирає повні зали на своїх концертах.

Прийшов час скуштувати наживо треки з нового альбому BAD Pazific і в Житомирі! У ньому - справжнє життя! Побачимося!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення