Тренінг-гра «Шлях до мрії»

Тренінг-гра «Шлях до мрії»

Всі анонси від: IgraSveta

Гра «Шлях до мрії» - це сильний трансформаційний інструмент, в якому закладені всі складові щастя і успіху!

За допомогою гри можна збудувати своє майбутнє, проаналізувати, відрепетирувати, відіграти, тим самим підготуватись до змін, відкрити двері і впустити в своє життя мрію. Гра являє собою модель життя, в якій гравці за кілька годин проживають маленьке життя від моменту народження на планеті Земля до реалізації мрії.

Гра допомагає пізнати закони радісного і щасливого життя, а також дозволяє побачити і усвідомити свої типові помилки і знайти способи їх попередження. Протягом гри ми будемо розбиратися з вашими цілями і мріями, зможемо знайти сили для їх дуже швидкого здійснення. Ви дізнаєтеся про те, як ефективніше формулювати і втілювати в життя СВОЇ цілі. Ви знайдете в собі джерела ресурсів і сил для нових звершень.

На грі ми будемо вирішувати важливі питання: як ви ставитеся до грошей і ресурсів, що таке для Вас сім'я і діти, як Ви проживаєте радісні і форс-мажорні ситуації, як ви будуєте свої стосунки, як Ви досягаєте мети або відкриваєте можливості для їх досягнення, і багато іншого. У цій грі виграє кожен!

Участь тільки за попереднім записом! У групі не більше 8-ми учасників!

Вартість участі: 350 грн якщо вас двоє - по 300 грн.

Для реєстрації телефонуйте по номеру, який вказаний під мапою в шапці події. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення