Трансформаційна гра-ключ "Жива_Я"

Трансформаційна гра-ключ "Жива_Я"

"Жива_Я" - це ключ до себе.

Чи віриш ти в підказки, які дає Всесвіт? Чи знаєш ти чому все відбувається саме так, і як має відбуватися? І де твій шлях?

Ця гра-тренінг спрямована на себе. Вона готує до змін і направляє на відповіді. Гра для тих, хто готовий вийти із зони комфорту! Пройти своє минуле, сьогодення і майбутнє і отримати ключі-підказки! Знайти та опрацювати ті питання, які дійсно важливі сьогодні.

"Жива_Я" - гра, яка дає ключ до вирішення запиту, показує, що допомагає і що заважає рухатися до мети, дає можливість побачити реальні ресурси, допомагає прописувати конкретні кроки до Мети!
Психологічний формат гри - самопізнання і бачення ситуації, обробки минулих подій, ситуації в сьогоденні "що є" і майбутніх планів і цілей - відношення до теми запиту, відносини між людьми, страхи і Тіні, в чому досвід і урок події ...
Трансформаційний формат - діагностика і гармонізація стану, трансформація переконань, вираження своїх талантів і зовнішніх ресурсів для реалізації бажаного - трансформація в сильні якості і зміна ставлення до себе і світу.

Ведуча - Світлана Остапенко, психолог вищої категорії, психотерапевт, автор тренінгів.

Максимальна кількість гравців - 6.

Ціна: 280 грн
якщо вас двоє - 500 грн;)

Реєстрація тут:
https://goo.gl/forms/CMcliMTPk8CEqd4R2

Або по телефону: 073-411-18-00 Ірина

Місце проведення події уточнюється!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення