Тренінг «Психічне здоров’я без упереджень»

Тренінг «Психічне здоров’я без упереджень»

Всі анонси від: Development Foundation - "Фундація розвитку"

Програма візиту тренерів в місто Житомир:
Частина 1.
– тренінг для фахівців «Психічне здоров'я без упереджень»
З 09:30 до 13:30

Частина 2.
– відкрите обговорення, круглий стіл за участю журналістів: «Як працювати з упередженням людей у питаннях здоров’я. Інклюзивність в роботі психолога. Як журналісту доносити інформацію до суспільства з врахуванням потреб усіх – інклюзивно, універсально. з 15:00 до 16:30
Місце проведення уточнюється.
Участь у тренінгу є безкоштовною. Кількість обмежена, тож встигніть зареєструватися.
Захід проводить NGO DEVELOPMENT FOUNDATION в рамках проекту "Психічне здоров'я без меж", який здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури U.S. Embassy Kyiv Ukraine.

Учасниками тренінгу можуть стати: соціальні працівники, психологи, що в груповому чи індивідуальному форматі працюють із ветеранами, їх родинами над тематикою реінтеграції, адаптації до мирного життя поранених ветеранів, родин переселенців та дітей, зокрема ти, хто переживають втрату.

Тренери:
Андрій Вороняк, клінічний психолог (MPsych), психотерапевт у КПТ-підході, сімейний психолог. Проводить групові терапевтичні зустрічі, тренінги, консультування, в тому числі з допомогою онлайн.  З лютого 2015 р. – учасник профільної організації психологічного спрямування NGO Development foundation. Також - тренер по програмам «Соціально-психологічна підтримка адаптації ветеранів АТО» та «Громада - це Я: психосоціальне сприяння громадській активності ветеранів АТО».

Віталій Харечко, керівник проекту «Психічне здоров’я без меж» або "Mental health without prejudice"

Програма:
1 part
09.30 - Реєстрація
10.00 - Застосування когнітивно-поведінкової терапії. Робота з негативними автоматичними думками
11.30 - Кава-брейк
12.00 - Робота з емоціями. Техніки емоційної регуляції. Застосування КПТ в процесі супроводу ветеранів та їх родин після повернення зі служби.
Вручення сертифікатів.
13.30 - Обід

2 part
15.00 - Відкрите обговорення, круглий стіл за участю журналістів: «Як працювати з упередженням людей у питаннях здоров’я. Інклюзивність в роботі психолога. Як журналісту доносити інформацію до суспільства з врахуванням потреб усіх – інклюзивно, універсально.
16:30 - завершення


Участь у тренінгу є безкоштовною. Кількість обмежена 20 учасниками, тож не баріться з реєстрацією.

Контактна особа:
Оксана Трибун, телефон вказаний під мапою в шапці події.
[email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення