Тренінг «Як зрозуміти, що тобі брешуть»

Тренінг «Як зрозуміти, що тобі брешуть»

Тренер: Домославський Сергій;

Тривалість тренінгу: 2 години;

Мета: навчити учасників розуміти емоції людей-співрозмовників, які вони відчувають під час діалогу, розпізнавати ці емоції за допомогою аналізу міміки та жестів співрозмовника, а також розуміти, коли їх вводять в оману; навчити учасників технікам розпізнавання брехні, яка буває двох видів: приховування правди та викривлення інформації.

Чому це важливо? За статистикою люди брешуть тричі за десять хвилин розмови. І це тільки звичайні люди. Якщо ж розглядати сферу політики та бізнесу, де співрозмовники можуть мати мотивацію ввести в оману свого опонента, це може відбуватись напротязі всього процесу перемовин. Як правило, на кону таких перемовин стоїть фінансова або інша вигода, яку отримає "брехун" у разі, якщо брехня вдасться. Задля недопущення введення в оману, учасники повинні бути навчені розпізнавати емоції і на основі їх робити висновки про доброчесність співрозмовника.

Чому це працює? Якщо розглянути людський організм як систему, то ми бачимо, що кожна людина складається з однакових груп м'язів, не залежно від раси, ролі в суспільстві та статі. Всі люди в цьому плані однакові. Може відрізнятись тільки розмір м'язів. Наприклад, у когось біцепс великий, а в когось ледь помітний. За функціональним складом ці м'язи теж однакові. Біцепс має своє призначення, трицепс своє, прес своє, навіть серце має однакову для всіх людей функцію. Так само і м'язи обличчя. Вони мають свої функції та відповідають за емоції людей. Наприклад, у всіх людей посмішка проявляється однаково. Американський психолог за 40 років власних експериментів довів універсальність емоцій і описав це у своїх книжках.

Методики:
1. Короткий екскурс в психологію емоцій: ознаки, що видають емоції, а також коротко про ознаки награних емоцій;
2. Вивчення цих ознак з використанням фото політиків та багатьох інших відомих людей;
3. Аналіз відео-матеріалів;                                                                                                                                                             4. Робота в групах з онлайн-тренажером мікровиразів обличчя, під час якої учасники потренуються розпізнавати базові емоції людини. 


За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном, який вказаний під мапою в шапці події. 
Кількість місць обмежена, обов'язкова попередня реєстрація

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення