Триллер "Хто там"

Триллер "Хто там"

Рік: 2015
Країна: СШАЧілі
Режисери: Елай Рот
Студія: Black Bear Pictures
Жанр: трилержахи
Прем’єра (в Україні): 12.11.2015
Прем’єра (у світі): 23.01.2015
Тривалість: 96 хв
Вікові обмеження (років): 18
Дистриб’ютор: Галеон кино

 

В ролях: 
 

·         Кіану Рівз

·         Лоренца Іззо

·         Ана Де Армас

·         Аарон Бернс

·         Ігнасія Алламанд

·         Ден Бейлі

·         Меган Бейлі

·         Коллін Кемп

·         Антоніо Куерча


Архітектор і щасливий батько сімейства Еван Веббер залишився вдома один зі своїм собакою Монкі на вихідні. Через травму плеча він не зміг приєднатися до дружини і дітей у поїздці на пляж. Еван вирішив в тиші попрацювати над одним зі своїх проектів, коли його завадив стук у двері. На порозі будинку опинилися дві молоді дівчини, які шукають адресу вечірки, але, так як телефон розрядився, їм потрібна допомога. Еван вирішує допомогти і дозволяє скористатися інтернетом, а потім викликає таксі, але водій повідомляє, що буде не раніше 45 хвилин. Чи звичайні дівчата потрапили в будинок архітектора? І чи варто відкривати двері незнайомцям?

Режисером картини "Хто там" виступив Елай Рот, відомий за "Грайндхаус" (над яким також працювали Родрігес, Тарантіно та ін.), "Безславні виродки", де він співпрацював з Квентіном Тарантіно, і серіалом "Хемлок Гроув". Елай Рот зацікавився темою комфорту людини. Багато історій стосуються зіткнення героя і небезпек зовнішнього світу. Але що станеться, якщо проблеми виникнуть під дахом безпечного і улюбленого притулку?

Фільм був обраний для показу на Санденс, для режисера це був перший досвід на відомому американському фестивалі. Елай Рот повідомив в інтерв'ю, що спирався на роботи Альфреда Хічкока і Девіда Лінча. Головну роль зіграв Кіану Рівз.

"Хто там" є ремейком трилера 1977 "Смертельна гра". У картині режисера Пітера С. Трейнора дві молоді жінки вторгаються до будинку і життя одруженого чоловіка. Цікаво, що Коллін Кемп і Сондра Лок, які зіграли в "Смертельній грі", виступили як продюсери стрічки Рота.

Дружина режисера, Лоренца Іззо, виконала роль однієї з молодих дівчат.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення