Тур до Запоріжжя

Програма туру:
1 день
20:30 - відправлення з Житомира пл. Перемоги від шоколадниці
22:00 - відправлення з Києва від автосалону Інфініті ст.метро Житомирська
08:00 -поселення в готель, сніданок;
10:00 -зустріч з екскурсоводом, почнемо знайомство з дуже важливого об'єкту, що охороняється, це Дніпрогес - найстаріша гідроелектростанція на Дніпрі;
Їдемо на острів Хортиця - одне з 7 чудес України.
Наша, українська святиня!
На Дніпрі немає острова, рівного Хортиці ні за величиною, ні за красою, ні за цінністю природних та історичних пам'яток, ні по силі сакральної енергетики.
Знаменитий острів слави козаків і Запорізької Січі.
Вас чекає екскурсія "Дорога на Січ" з відвідуванням музею козацтва 20-30грн. / людину.
14:00 - обід.
Далі пішохідна екскурсія по місту. Історію архітектури можна вивчати, гуляючи вулицями міста, які вражають своєю величиною. Адже саме в Запоріжжі знаходиться одна з найдовших головних вулиць України - понад 11 км!
Відвідування музею історії зброї, це один з найбільших музеїв зброї в Європі. У його колекції понад 2000 експонатів від кам'яного і бронзового століть по сьогоднішній день. Тут представлено зброю часів Стародавнього Риму і Греції, скіфів, Київської Русі. Унікальна в музеї добірка холодної зброї, шабель, шпаг, мечів, кинджалів ... 15-25грн. / людину;
Далі музей ретро-автомобілів - цей музей єдиний в Україні, який є загальнодоступним. Тут зібрана приватна колекція автоклубу «Фаетон». У музеї виставлено близько двадцяти зразків автомобілів шістдесятих років. А саме: «Урал - ЗІС», «Додж», «ЗІС - 5», «ЗІС - 6» і багато інших автомобілів. А найголовніше - автомобілі беруть участь в пробігах і все на ходу.
Вільний час
 

2 день
08:30 - сніданок в готелі, виселення з номерів з речами;
09:30 - відправлення на екскурсію до Національного природного парку Великий Луг.
В рамках маршруту «Схили Каховського водосховища» збереглися кам'яні хрести на місці поховань XVIII-XIX століть. Скелянські штольні - вапнякові печери післявоєнних часів, а також давніші - часи Запорізької Січі. Узбережжя Каховського водосховища - оглядовий майданчик, з якого відкривається вид на балки, яри та урвища, які знаходяться на території маршруту, а також вид на архіпелаг Великі і Малі Кучугури ».
Обід (факультативно-на природі)
Переїзд в Мелітополь.

Екскурсія по Національному історико-археологічніім заповідником «Кам'яна Могила»
Знайомство з одним з найзагадковіших місць в Україні біля Мелітополя. Тут, у 68 гротах і печерах, зосереджено понад 3 тисяч малюнків давніх епох, починаючи від кам'яного віку. Справедливо, що даний об'єкт є світовою пам'яткою культури, яке внесено до переліку номінацій ЮНЕСКО як найдавнішу в історії та культурі людства. Свого часу її відвідали Верховний Лама Непалу, видатний дослідник океану Жак Ів Кусто і багато інших людей, до яких приєднаєтеся і ви.
17:00 - відправлення в Житомир;
1:30 - орієнтовний час повернення до Києва;
03:00 - орієнтовне повернення в Житомир;
Вартість туру - 1500 грн.
У вартість туру входить: проїзд, проживання в готелі, послуги екскурсоводів 1 і 2 день, супровід, страхування.
Додатково оплачується: харчування, вхідні квитки та інше.

По всім питанням: 098 214 81 91

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення