Тунель кохання, Луцьк, Дубно і Тараканівський Форт

Тунель кохання, Луцьк, Дубно і Тараканівський Форт

Всі анонси від: Турагенція "Патріот"

Тур вихідного дня!
У програмі туру:

Клевань - "Тунель кохання"
Луцьк - Луцький замок
Дубенський замок
Тараканівський форт

6:00 Виїзд з Житомира.
9:00 Прибуття в Клевань, відвідування «Тунелю кохання».
У Клевані розташоване одне з найромантичніших місць в світі під назвою "Тунель кохання". У теплу пору року, коли розпускаються в повну силу листя на деревах, зелене вбрання посаджених поруч один з одним дерев утворюють казковий зелений "Тунель кохання" навколо кілометрового відрізка залізниці.

Кажуть, це місце оповите любов'ю, тому не сумнівайтеся - саме тут можуть здійснитися ваші мрії!
10:00 Переїзд до Луцька.
11:00 Луцьк - одне з найдавніших українських міст, столиця Галицько-Волинського князівства і просто дивовижне місто. Пам'ятки Луцька  унікальні і створюють особливу неповторну атмосферу.
Cимвол міста Луцька - Луцький замок, або замок Любарта - один з найбільш збережених замків України. Це унікальний пам'ятник архітектури, стіни якої зберігають спогади про лицарські турніри, відважні бої і жертовні подвиги.
Вільний час в Луцьку.

 

14:30 Виїзд в Дубенський замок.
15:30 Далі нас зустріне Замок князів Острозьких-Любомирських в Дубно. Свідок багатьох історичних подій, замок зберігає пам'ять про відомих особистостей. Сюди неодноразово приїжджали польські королі та російські імператори, українські гетьмани і австрійські цісарі. Стародавній замок в Дубно став частиною історії декількох народів. Замок оточений оборонним ровом, через який перекинуто міст, що веде до воріт, і надбрамна корпусу.

17:00 Виїзд в Тараканівський форт.
17:30 Нас чекає загадковий і таємничий Тараканівський форт - в минулому, шедевр інженерно-військового мистецтва. Форт був гостріше за наказом Олександра ІІІ, для захисту львівської залізниці. Тараканівський форт за формою нагадує ромб. Зовні його оточує широкий і глибокий рів з земляними валами, які укріплені потужними стінами. По периметру Тараканівський фортеці розташовувалися безпечні каземати, які були оснащені опаленням, вентиляцією, водопроводом і каналізацією. У них могло вільно поміститися близько 800 осіб. Тараканівський форт буквально весь порізаний численними підземними ходами і колодязями. Це робить його по-своєму таємничим і породжує безліч нових легенд і оповідань.
19:00 Від'їзд у Житомир.

Ціна туру: 550 грн.

У вартість входить:

-транспортне обслуговування по маршруту;
-супровід;
-медична страховка.

Додатково оплачується:

Послуги екскурсовода 50 грн з людини;

Вхідні квитки Дубно - 10 грн дорослі, 6 грн школярі;
Тараканівський форт - 15 грн дорослі, 10 грн школярі;
Луцький замок - 20 грн дорослі. 10 грн школярі, студенти.

Бронюйте місця за номерами телефонів, які вказані під мапою в шапці події.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення