Тур вихідного дня "Золота підкова Львову"

Тур вихідного дня "Золота підкова Львову"

У програмі туру:
  • Високий замок
  • Пішохідна екскурсія по місту
  • Личаківський цвинтар
  • Золочівський замок
  • Підгорецький замок
  • Олеський замок
1 - й день. субота
03:00 Збір групи м.Житомир (вул. Київська, 87). Посадка в автобуси. Всі місця обов'язково розподілені (посадочне місце визначається в день замовлення туру і вказується в підтвердженні заявки. Посадка в автобус здійснюється керівником групи строго по заздалегідь підтвердженим посадковим місцям.) Під час переїздів кожні 2-2,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе. 
8:00 Прибуття в м Львів. Сніданок в кафе "Пузата хата"
09:00 Виїзд на оглядову пішохідно - автобусну екскурсію. Почнемо наше знайомство з містом з гори Високий замок (найвища точка Львова). Адже з висоти 413 м над рівнем моря (а саме на такій висоті знаходиться гора Високий Замок), місто Львів можна побачити "як на долоні". Екскурсія Личаківським кладовищем - самого старовинного кладовища в Європі - Личаківського (могили І. Франка, М. Шашкевича, С. Крушельницької, С. Людкевича та ін.)
12:00 Пішохідна екскурсія по території історико-архітектурного заповідника (площа Ринок, Львівський Оперний театр, Вірменська церква, Латинський кафедральний костел, церква Успіння, будівля "Пір року", Аптека-музей ...)
Вільний час в м.Львові.
Рекомендуємо пообідати в одному з концептуальних ресторанах міста:
19:00 Закінчення програми. Переїзд в готель. Вечеря (оплачується самостійно).
Подорожуючи по Львову, неможливо не закохатися в цю неповторну величну красу. Кожен, хто б не приїхав, завжди знайде для себе щось до душі і захоче ще і ще раз повернутися до Львова ...
 
2-й день. неділя
08:00 Сніданок. Звільнення номерів. Відправлення на екскурсію «Золота підкова», яка передбачає відвідування старовинних замків навколо Львова. А саме:
Золочівського замку - Давним - давно, 350 років тому, у Франції за часів мушкетерів та хитрого кардинала Рішельє жила-була маленька дівчинка, і звали її Марія. Чекайте, просто Марія? Ні, не так просто - Марія Казимира д `Аркуін. Була вона дочкою капітана королівської гвардії та монаршої гувернантки, хоча в Версалі і шепотіли, що дівчинка - позашлюбна дочка королеви і її фаворита Конде. Так склалося, що цієї тендітної дівчинці доля наказала покинути рідний край і відправлятися зі свитою принцеси Марії Людвіги в далеку північну країну десь на межі цивілізованого світу. Адже принцеса от-от мала вийти заміж за короля Речі Посполитої Владислава IV. Марія Казимира і не думала, що пройдуть роки - і трон польської королеви дістанеться їй, а за нею потягнеться шлейф з легенд, переказів і бувальщин про романтичне кохання монаршої пари в центрі Європи ..... цікаво? ... Дізнайся більше ... ..
Підгорецький замок. Недалеко від Олеська розташований замок у Підгірцях - визначна пам'ятка архітектури. Замок побудував на замовлення великого коронного гетьмана Станіслава Конєцпольського, архітектор Андреа дель Аква в 1635-1640 рр. Пізніше власниками були Ян III Собеський, Радзивілли, Жевуські. До замкового ансамблю входять палац, оточений бастіонними укріпленнями, валами і ровами, бароковий костел. (1752 - 1766 рр.), В'їзна брама та чудовий "італійський" парк XVIII ст. зі старими липами. ... .. Цікаво? ... Дізнайся більше ....
Олеський замок. Олеський замок, можливо, найвідоміший замок Львівщини, відроджений з цілковитої руїни. Перша письмова згадка про Олеський замок датується 1327 роком. Під замком, там, де є химерні скульптури і трохи далі, там де пливе невеличка річка з містком, яка нагадує болото, кажуть можна почути зітхання душі, що не може знайти спокою. Існує романтична і трагічна легенда з тих часів про ... .. цікаво? ... Дізнайся більше.
17:00 Відправлення в м Житомир / Київ.
Приїзд до Житомира / Київ прибл. 23:00 - 02:00
 
Вартість туру за особу:
1 039 грн. - виїзд з Житомира
 
Діти до 10 років, при проживанні з дорослими в номері:
979 грн. - виїзд з Житомира
 
У вартість програми входить:
  • проживання в готелі
  • сніданок
  • транспортний супровід по маршруту,
  • страхування медичне та від нещасних випадків
  • супровід керівника
У вартість програми не входить:
  • Услуги экскурсовода – 45 грн. с человека на 1 день (для групы 18 человек)
  • Входные билеты: Соборы, музеи – от 2 до 10 грн.
  • Золочевский замок – 45 грн. + 60 грн. с группы - экскурсионный сбор в замке
  • Олесский замок – 45 грн. + 60 грн. с группы - экскурсионный сбор в замке
  • Подгорецкий замок – 35 грн.
  • Лычаковское кладбище - 25 грн., 15 грн., студенты и дети старше 12 лет; 10 грн., дети до 12 лет.
  • Питание: обед/ужин (из расчёта «Пузата Хата»)
  • Більш детальну інформацію Ви можете отримати о за номерами телефонів:

    067 335 15 15
    093 703.09 09
    (0412) 46 03 03
    050 461 65 50

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення