Український молодіжний фестиваль сучасних субкультур «STREET ART FEST – 2018»

Український молодіжний фестиваль сучасних субкультур «STREET ART FEST – 2018»

Найдовшим у Житомирі фестивалем відзначить творча молодь День Європи 20 травня у найбільшій концертній залі міста – літньому театрі "Ракушка" та прилеглій до нього території міського парку культури. Адже там вдруге проходитиме вже традиційний український молодіжний фестиваль сучасних субкультур " STREET ART FEST – 2018". 

Житомир зустрічатиме багато гостей, столичних професійних членів журі, лунатиме сучасна європейська та українська музика!

План заходів на 20 травня:

Місце проведення: літній театр "Ракушка".

11.00 – Урочисте відкриття ІІ Українського фестивалю молодіжних суб-культур "STREET ART FEST – 2018".

11.00 – Одиночні змагання з сучасних танцювальних напрямків.

– Пізнавальні акції, патріотичний флеш-моб, молодіжний дискусійний клуб.

13.30 – Конкурс сучасного сольного номеру.

15.30 – Конкурс тематичних молодіжних композицій.

– Майстер-класи від столичних суддів, інтерактивні ігри та руханки.

16.30 – Шоу вуличного стилю.

– Шоу змішаних стилів.

– Арт-майданчик "Європейські відеопривітання".

18.00 – Заключний гала-концерт переможців та гостей  ІІ Українського фестивалю молодіжних суб-культур "STREET ART FEST – 2018".

21.00 – Урочисте закриття фестивалю.

 

Починаючи з 11-ї ранку і до пізнього вечора комфортабельну концертну залу літнього театру "Ракушка" заповнить енергетика сучасного мистецтва. Перша частина заходу буде присвячена одиночним змаганням з найрізноманітніших танцювальних напрямків. Потім відбудеться конкурс сучасного сольного номеру.

По обіді одна з найцікавіших розділів фестивалю "STREET ART FEST – 2018" –проведення конкурсу тематичних молодіжних композицій, які порушують певні проблеми молодіжного середовища та пропонують шлях їх вирішення.

Одна з головних частин фестивалю – шоу вуличного стилю та шоу змішаних стилів, де будуть представлені нові композиції у певних стилях молодіжних субкультур.

А з 18.00 розпочнеться великий заключний Гала-концерт фестивалю "STREET ART FEST – 2018", у якому візьмуть участь переможці фестивалю, а також численні гості нашого міста, звучатимуть давно улюблені українські пісні та нові європейські хіти, танцювальні команди представлять безліч нових композицій у різних напрямках.

Отож, запрошуємо юнаків та дівчат, їх друзів та батьків, а також усіх, хто почуває себе молодим душею, 20 травня з 11 до 21 години у концертну залу літнього театру "Ракушка" міського парку культури, щоб разом відзначити надзвичайно важливу для кожного з нас подію – День Європи!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення