Відкриття «Бо суши»

Відкриття «Бо суши»

Всі анонси від: " Бо суши"

 

В день відкриття тебе чекає приємний бонус. Приходь в кольорах нашого бренду і отримуй знижку на сети або роли -10%. Оранжевий або зелений! 
Будь яскравим разом з нами! #Босуші 

Ура, друзі! Нарешті ми можемо розповісти Вам про наш новий проект, а саме мережу закладів японської кухні "Бо cуши." Цікава назва, згодні?! Бо це суши – єдиний у нашій країні продукт українського виробництва, тобто наш - ріднесенький!
Пан Лосось знає свою справу! Краще, тому що своє! Краще, тому що українське! 
Приходьте до нас з друзями, дітьми, цілими родинами! Розглядайте, питайте, смакуйте – полюбіть нашу кухню так, як любимо її ми! 
Ми – це великий колектив, дружня родина, яка фанатично віддана своїй справі. Живимо нею щодня, щогодини, щосекунди! Ні - хімії, ні - підробкам, ні - несмачному рису та рибі! Так - лише ніжному лососю і розсипчастому рису! 
Завітайте до нас і переконайтеся у цьому самі, але не треба одразу нас із кимось порівнювати, добре? Ви ж пам’ятаєте, у кожної господині свої секрети у приготуванні коронної страви! Отак і ми, готуємо виключно за технологічними картами, які розробляємо ретельно і дуже прискіпливо!
Отже, краще один раз спробувати і назавжди стати нашими постійними клієнтами та друзями !!! ))
Чекаємо на Вас! Пам’ятайте, Бо cуши – це мережа швидкої доставки і смачної їжі. 
Неповторний смак, особливо підібране для кожного меню – це все є запорукою шаленого успіху серед наших клієнтів. Кожне зернятко рису, кожен шматочок риби, кожен грам сиру – все ретельно перевіряється і проходить усі необхідні процеси. Тільки так, а не інакше ми можемо віддячити своїм постійним клієнтам за довіру та вибір мережі закладів #Босуши 

bosushi.com.ua

https://www.instagram.com/bo_sushi/

https://vk.com/bosushi 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення