Відпочинок в Hookah Loft Bar

Відпочинок в Hookah Loft Bar

Всі анонси від: Hookah Loft Bar

Хочете розслабитися і приємно завершити вечір? Якщо це так, то завітайте до Hookah Loft Bar в Житомирі! Відвідайте сучасний бар і завдяки запальній музиці та смачним напоям відчуйте чудову атмосферу. Наступного разу у спеку просто заходьте до нас: приміщення, обладнані кондиціонерами, забезпечать вам таке бажане охолодження.

Чудовий бар з різноманітним меню

Ми порадуємо iталійськими, українськими і європейськими стравами, які щойно приготували наші кухарі - на вас очікує вишукана їжу та страви з регіональних продуктів. У  закладі пропонуються ексклюзивні фірмові наїдки, наприклад, надзвичайно ексклюзивні бургери і сири у супроводі спиртних напоїв. Ми з задоволенням дамо вам поради. У післяобідню пору сюди навідуються гості, щоб скуштувати наші кондитерські вироби, фрукти та з любов’ю спечені торти. Їх можна також замовити як десерт! Тепер ніщо вам не завадить насолодитися обідом або вечерею - скористайтеся перевагами нашого безкоштовного Wi-Fi, щоб мати змогу ділитися своїми фотографіями.

Дієта та алергії

Ми завжди намагаємося запропонувати здоровий і різноманітний асортимент завдяки вегетаріанським стравам. Доведемо, що здорове харчування може бути напрочуд простим і смачним.

 

Давайте ми допоможемо вам в організації вечірки або весілля

Перед баром є місця для безкоштовного паркування наших клієнтів. Ми з задоволенням зарезервуємо для вас столик, щоб ви приємно провели час в Hookah Loft Bar. До речі, сплатити послуги ви можете будь-яким зручним способом: просто готівкою або безконтактним платежем, PayPal, картою VISA чи Mastercard. Ми також запакуємо замовлені страви на винос. Щодо служби кейтерингу можете звертатися до нас. Наші зали — у вашому розпорядженні для приватних свят.  Такі масові заходи, як весілля, також не проблема! Завжди до ваших послуг:)

Працюємо 7 днів на тиждень з 15:00 до 3:00.

По всім питанням звертайтесь на номер, який вказаний під мапою в шапці події.

Hookah на FB

Hookah в Instagram

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення