Відпочинок в контактному зоопарку Multizoo

Відпочинок в контактному зоопарку Multizoo

В кінці минулого року в Житомирі, в ТРЦ Глобал, відкрилося дивовижне місце для відпочинку, дозвілля і розваг, яке вже привернуло увагу багатьох житомирян, - контактний зоопарк Multizoo. Це не приїжджий зоопарк, а саме стаціонарний заклад, який призначений працювати цілий рік і приймати відвідувачів щодня.
Контактним цей зоопарк називається тому, що дає можливість не просто побачити, а й погодувати і погладити багатьох тварин. Більше 30 видів екзотичних тварин, риб і птахів розташувалися на території більше 600 квадратних метрів.

 

Вже з перших секунд перебування в зоопарку кожен відвідувач отримує можливість зануритися в атмосферу екзотики і казковий світ тварин. Цьому сприяють дивовижні мешканці зоопарку, а також спеціально підібраний інтер'єр, музика і т.д. Лемури, карликові мавпочки, лама, шотландський поні, мініатюрні і гігантські черепахи, носуха, скунси, різноманітні види кроликів, а також дзвінкоголосі пірнаті, - і це далеко не повний список мешканців Multizoo.

 

Власники і організатори зоопарку кажуть, що їх місія полягає в тому, щоб показати дітям і дорослим різноманітність і красу навколишнього світу, дати відчути їм єдність з природою, а також прищепити відповідальність за її збереження. Серед цінностей Multizoo: пізнання світу тварин, анімалотерапія, охорона природи,а також розвиток і відпочинок.
З поняттям анімалотерапії можна все частіше зустрітися останнім часом. Це один з напрямків терапії, пов'язаний з благотворним впливом тварин через контакт і зіткнення з ними. Багато людей саме тому тримають у себе вдома кішок, собак, користуються іпотерапією (катанням на конях), дельфінотерапією і т.д. У контактному зоопарку Multizoo кожен відвідувач може відчути ширший спектр поняття анімалотерапії і отримати справжнє задоволення від знайомства і спілкування зі світом природи. Контакт з тваринами, що перебувають в Multizoo, є безпечним, так як всі вони мають необхідні щеплення і знаходяться під постійною увагою досвідченого і турботливого ветеринара.
Програма відвідування зоопарку не обмежується тільки знайомством з тваринами. У Multizoo проводяться постійні майстер-класи з малювання піском, малювання 3D-ручкою, а також надаються різноманітні можливості для святкування днів народжень, проведення тематичних квестів та інших подібних заходів. Спеціально для цього в Multizoo передбачений майданчик для банкетів, і, завдяки цьому, сьогодні іменинники, випускники мають ще одне чудове місце в Житомирі для проведення своїх святкових заходів. До речі, в день свого народження кожен іменинник може безкоштовно відвідати зоопарк, а для групових відвідувань і пільгових категорій відвідувачів діють знижки. Детальніше з цінами і знижками можна ознайомитися ТУТ
У Multizoo проводяться регулярні акції, в тому числі і мотиваційні. Одна з них називається «Multizoo-щоденник» (діє до кінця навчального року) і спрямована на учнів з метою мотивувати їх добре вчитися протягом навчального тижня. Кожен учень, який за тиждень отримає 5 хороших оцінок, зможе безкоштовно відвідати зоопарк.
Отже, Житомир збагатився ще однією визначною пам'яткою, і це дуже радує. Тепер житомиряни та гості нашого міста мають більше можливостей з користю і інтересом провести свій вільний час!
Контактний зоопарк Multizoo знаходиться за адресою: Житомир, вулиця Київська, 77 (ТРЦ Глобал, біля магазину «Фокстрот»).
Двері зоопарку відкриті щодня з 10 до 21:00. Всі деталі можна дізнатись за телефонами, які вказані під мапою в шапці події.  

Також інформацію можете знайти на сайті закладу: http://multizoo.com.ua

І в соціальних мережах:

https://www.instagram.com/multizoo/
https://www.facebook.com/MULTIZOOua/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення