Вистава - Люкс для іноземців

Вистава - Люкс для іноземців

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

5 лютого, в приміщенні драмтеатру, відбудеться показ спектаклю "Люкс для іноземців".

Сюжет: чоловік хоче зустрітися зі своєю коханкою у номері готелю, але раптово приїжджає його дружина, тому коханка тимчасово стає дружиною сусіда по кімнаті, до якого теж незабаром має повернутися дружина. Упродовж усього дійства герої обмінюються по колу і намагаються з’ясувати стосунки; а коли всі нарешті збираються разом, щоб остаточно розплутати ситуацію – все вирішує абсолютно стороння людина, хоча, насправді, це ще більше ускладнює обставини.

Сценічне оформлення спектаклю доволі символічне – одна кімната, що за словами власника готелю належить до категорії «люкс». Але художник спектаклю Андрій Романченко, зважаючи на авторські ремарки, доводить зовсім протилежне – цей номер, як і сам готель, потребують нагального капітального ремонту: вигорілі шпалери, та ще й вкриті плямами від сирості; старий радіатор, який постійно протікає; несправна шафа-купе і погано заклеєні двері до сусідньої кімнати. Оформлення сценограф зробив максимально мобільним, щоб дає можливість сповна проявити акторську фантазію.

В ролях відомі  артисти: Наталія Сумська, Богдан Бенюк, Анатолій Хостикоєв, Василь Мазур, Ігор Рубашкін, Олеся Власова тощо.

Квитки запитуйте в касах драмтеатру!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення