Вистава "Кохання-зітхання"

Вистава "Кохання-зітхання"

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Комедійний спектакль «Кохання - зітхання» дозволить поглянути на звичні для нас речі зовсім з іншого ракурсу. Тільки уявіть, одного ранку ви прокидаєтеся, і опиняєтеся не на своєму місці, в прямому сенсі цього слова. Подружжя, що відзначили не один ювілей разом, переживають кризу середнього віку і відносин. Здається, що їх шлюб не врятувати, але містичне втручання долі вирішує інакше. Тепер вони ніяк не можуть розійтися, оскільки помінялися тілами!

Нехай хтось скаже, що ця тема не нова, і комусь вона здається банальною, але ж саме вона по-справжньому цікава і змушує задуматися про своє життя, правильності прийнятих рішень, про різне. Героям належить пройти чимало випробувань, щоб отримати шанс повернути все до попереднього стану, при цьому кількість курйозних і безглуздих ситуацій, наростає, мов снігова куля.

Ця вистава поставлена за п'єсою скандально відомого письменника Андрія Курейчика. 

У цей вечір на сцені буде блищати чудовий акторський склад. Неповторна Ольга Сумська, з її вибуховий харизмою, іронічний Володимир Горянський, епатажний Віталій Борисюк та талановита Валентина Сергєєва, створили дивовижний перформанс, який захопить вас в запаморочливі життєві пригоди. Будьте впевнені, ви не зможете відірватися від дійства ні на секунду. Філософські роздуми, подані в особливій манері, властивої кожному з акторів, гарантовано розлетяться на цитати. Якась частка самоіронії, імпровізації і неймовірного таланту, роблять постановку абсолютно унікальною.

Квитки в касах драмтеатру!

До зустрічі!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення