Вистава-комедія "Боїнг-боїнг" з Ольгою Сумською

Вистава-комедія "Боїнг-боїнг" з Ольгою Сумською

Всі анонси від: Житомирський обласний телецентр

На комедійну виставу під назвою "Боїнг Боїнг" жителів нашого міста запрошує Житомирський телецентр. Вистава відбудеться 11 квітня, початок о 18:00. 

Не просто вистава, а символ французьких 60-х, такий же, як, наприклад, "Шербурзькі парасольки" або "Дівчата з Рошфора." Вперше "Боїнг-Боїнг» був поставлений в 1960 році в одному з великих паризьких приватних театрів "Comedie Caumartin". З тих часі п'єса з незначною перервою йшла в Парижі по 18 вересня 2004 року в режимі щоденного показу (театр «Michel»). Майже 44 роки! Камолетті ще за життя став класиком французького театру. Однак неймовірна грандіозність успіху, який випав на долю п'єси "Боїнг-Боїнг», зробила його фігурою майже міфічною. П'єса Марка Камолетті увійшла до "Книги рекордів Гіннесу" як маюча найбільшу кількість постановок за кордоном французька комедія, що поставлена ​​в 60 країнах світу.

Сюжет комедії "Боїнг-Боїнг" розгортається у будинку паризького ловеласа Бернара і розповідає про його роман з трьома чарівними стюардесами. Обраниці літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого жениха підлпштовувати своє життя під розклад "прильоту-відльоту" усіх "наречених." Та рано чи пізно навіть найнадійніша схема може зруйнуватися через незаплановану затримку авіарейсу. І тоді починається найцікавіше.        

Ролі виконують відомі українські актори:             

НА України Ольга Сумська (акторка театру і кіно)
НА України Євген Паперний (актор театру і кіно)
Олександр Зінєвіч
(актор ТЮГу)
Олександр Михайлов (актор Драмікому)
Анна Борисюк (акторка театру і кіно)
Поліна Нестерова (акторка театру і кіно)
Поліна Василина (акторка Театру драми і комедії на Лівому березі)     
 

Придбати квитки можете онлайн на нашому сайті! Чекаємо на вас!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення