Вистава-мюзикл «Нові пригоди Червоної шапочки»

Вистава-мюзикл «Нові пригоди Червоної шапочки»

Всі анонси від: Житомирський обласний телецентр

Театр пригод і фантастики «Каскадер» представляє

Дитячий шоу-мюзикл «Нові пригоди Червоної Шапочки»

Продюсер - Ігор Мисливий
Відомі казкові персонажі Червона Шапочка, її мама і бабуся, Вовк, лісові звірята, веселі снеговички, святкове Ялинка, а також Дід Мороз і Снігуронька, повідають вам абсолютно нову історію про маленьку непосидючу і безпосередню дівчинку, яка перевертає все догори дригом і всюди знаходить пригоди!

Забудьте все, що ви знали до сьогоднішнього дня про Червону Шапочку! Дивовижна казка, повна пригод, несподіваних чудес і справжнього святкового чарівництва проллє світло на реальні події і подарує вам добру прекрасну атмосферу, яка залишиться з вами надовго.

Дія спектаклю-мюзиклу відбувається напередодні осінніх канікул.
Червона Шапочка - енергійна, спритна, дуже щира дівчинка. Всім намагається допомогти, у всіх плутається під ногами. Але, на жаль, її витівки і «допомогу по дому» не завжди добре закінчуються. Те ялинкові іграшки розіб'ються, то мамині пиріжки підгорять ...

Щоб спокійно і вчасно завершити підготовку міста до свята, Червону Шапочку відправляють до бабусі з новорічними подарунками. Але звірі в лісі теж чули про це «маленькому покарання», тому відправляють їй назустріч зовсім страшного, а дуже навіть симпатичного Вовка. Без сумніву, дітям і дорослим полюбляться і інші герої - Надсучасна Бабуся, Дуже Сміливий Заєць, ведмежа Топтижкін, хитра Лисиця, лісова Ялинка, і пара чарівних сніговиків, ніжно закоханих одне в одного.


Подання прекрасно підійде, як дітям будь-якого віку, так і всім дорослим, тому що наш мюзикл - це, перш за все, якісне шоу, добрий цікавий сюжет, хороша музика, сучасна хореографія. Ви обов'язково оціните яскраві костюми, барвисті декорації, інтерактивне спілкування з усіма глядачами вистави, іскрометні жарти і мелодійні пісні. Кожен, хто відвідає наше уявлення, отримає море позитивних емоцій і, звичайно незабутні враження від дивовижного свята, створеного спеціально для вас і вашої дитини!

Місце проведення: Житомирський обласний телецентр.

Початок о 12:00!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення