Виставка флюоромистецтва "ULTRAVIOLET"

Виставка флюоромистецтва "ULTRAVIOLET"

Всі анонси від: Творча лабораторія "Портал"

17 листопада  відбудеться офіційне відкриття першої виставки флюоромистецтва у нашому місті!

Що це взагалі таке?

Флюромистецтво до нас прийшло зовсім нещодано, переплітаючись від ведичних знань далекої Індії і хіппі до людей сучасності, які мають вільне індивідуальне мислення. Це картини, які під дією ультрафіолетових променів змушують фарбу  і все, що там зображено, світитися!

Космічна тематика, ультрафіолет, відчуття часу і простору та одночасно їхня відсутність, градація від східного світогляду, в міксі із психоделічними вкрапленнями, до традиційного західного живопису – це все ознаки яскравої течії флюоро-арту. 

Мистецтво, як і людство, не стоїть на місці, оскільки нам властиво мислити і реалізовувати свої думки згідно з тенденціями і можливостями певного часу. Сьогодні все довкола нас захопила хвиля глобалізації та інформаційних технологій, тому дуже тяжко собі уявити мистецтво без впровадження інновацій зі сторони  можливих варіантів. На заміну нудних пейзажів і натюрмортів прийшли нові, до сих пір не відомі, різновиди творчості, такі, як флюоромистецтво. Картини, створені за допомогою таких незвичайних «виїдаючих» фарб, дуже яскраві та, як і кожна інша техніка в живописі, вимагають певних умов зберігання: обов’язково потрібно тримати такі полотна у темному місці. 

Початок експозиції о 19:00.

В рамках заходу також буде проведено два майстер-класи та імпровізована дискотека!

Ціна входу: 35 гривень. 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення