Виставка скульптур Олексія Леонова «За покликом серця»

Виставка скульптур Олексія Леонова «За покликом серця»

Всі анонси від: Gnatyuk Center

Вперше в Житомирі - виставка скульптурних робіт Олексія Леонова. Його скульптура - це скульптура Духа, втілення невидимого досконалого світу. Піднявшись у художній світ митця, можна відчути подих вічності і наповнитися гармонією.

Інформація про автора: народився в 1982 році в Україні. Обдарований хлопчик з раннього дитинства відчув потяг до скульптури. У 2 роки почав ліпити з пластиліну, а з п'яти в художній студії взявся і за глину. У 1993 році вступив в Державну художню середню школу ім. Т.Г. Шевченко в Києві на відділення скульптури. У 2005 році він з відзнакою закінчив Національну академію образотворчого мистецтва і архітектури майстерні професора Швецова В.В. Ще в студентські роки Олексій виявив велику цікавість до філософії, світової культури та історії релігій. Подальше вдосконалення його майстерності пройшло в аспірантурі у академіка Василя Захаровича Бородая. У 2008 році Леонов стає членом Спілки художників України.
 
Мистецтво Леонова несе в собі риси унікальності і новаторства. Воно стало проривом в художньому осмисленні історії всього людства. Скульптор переступив рамки національної школи, глянув на буття з передових позицій ХХІ століття, в якому інформаційний простір, будучи основою, носить загальносвітовий характер.
 
Про формальну сторону творів Леонова можна сказати, що вони виконані на основі глибоких знань законів пластичної анатомії людського тіла. У більшості робіт використано техніку шамоту, що дозволяє зберегти всі особливості авторської ліплення і зближує її з технікою олійного живопису, при якій твір від задуму до завершення створюється автором.
 
Мистецтво Олексія несе яскраво виражений позитивний заряд, сприяє зближенню народів, захоплює людину до духовно-моральних ідеалів.
 

За період з 2005 по 2014 роки пройшло більше 50 персональних виставок по містах Росії, України, Білорусії.
 
Роботи Олексія Леонова знаходяться більш ніж в 30 містах світу, таких як: Чикаго, Х'юстон, Страсбург, Ле Бурже, Кельн, Варна, Мумбаї, Калькутта, Пекін, Астана, Москва, Санкт-Петербург, Іркутськ, Калуга, Київ, Сімферополь та ін .

Місце проведення події: Gnatyuk Art Center;

Дата початку: 12 травня;

Дата завершення: 12 жовтня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення