Воїни духу

Воїни духу

«ВОЇНИ ДУХУ» - це унікальна розповідь про крайні дні, години, хвилини героїчної оборони донецького аеропорту та виборювання метеостанції. Всього два роки тому в середині січня 2015 року новинні стрічки сповістили моторошні факти - газова атака, перший, другий підриви ворогом нового терміналу… А як же кіборги? Невже символ стійкості та незламності загинув під руїнами ДАПу? – Мільйони українців переживали цю трагедію, як свою особисту.

Фільм «ВОЇНИ ДУХУ», розказаний вустами воїнів, які вижили в епіцентрі вибуху, рятували побратимів, закривали очі загиблим братам, побували у катівні полону, повернулися і живуть серед нас.

Душевний та життєстверджуючий, озвучений музикою українських виконавців  Орестом Лютим та Katya Chilly Group, а найголовніше - створений двома незалежними авторками, Тетяною Кулаковською та Анною Мартиненко, з мудрістю та силою українського жіноцтва. 

«ВОЇНИ ДУХУ» - взірець, як залишатись людяними і незламними у доленосній ситуації. Хронометраж фільму 48 хвилин. Без вікових обмежень. Дивитися треба.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення