Встановлення “Рекорду доброти” у Житомирі

Встановлення “Рекорду доброти” у Житомирі

14 квітня 2016 року на Майдані Соборному відбудеться публічна акція «Рекорд Доброти». Цей захід збере навколо себе близько 50 000 осіб, аби Житомир встановив рекорд України, як найблагодійніше місто в країні, а також , аби зібрати кошти в сумі 1000 000 гривень на допомогу онкохворим дітям та дітям з особливими потребами.  

Такий захід проводиться в Житомирі вперше і збере велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості.

Для популяризації благодійництва серед мешканців міста та збору коштів для потреб онкохворих та інвалідів, а також показати приклад всій Україні, що Житомир найблагодійніше місто, організація «Все робимо самі» та БО «Разом до життя» при підтримці Житомирської міської ради  проведуть захід «Рекорд доброти» та подали  цю ініціативу у Книгу  Рекордів України, як найблагодійніше місто в країні.

Організатори заходу: Житомирська міська рада, ЖМДГО «Все робимо самі», БО «Разом до життя», співорганізатор БО «Український фонд благодійництва», клуб благодійників «Ангели добрих справ».

Генеральним спонсором акції виступив Житомирський маслозавод – компанія  «Рудь».

Мета акції: Потрапити у книгу Книгу Рекордів України, як найблагодійнійше місто в Україні.  Зібрати кошти в сумі 1000 000 грн., на лікування онкохворих дітей Житомира та області та оздоровлення дітей з особливими потребами.

Зібрати на одній площі 50 000 осіб, які пожертвують від 20 грн. для встановлення рекорду України як найблагодійнійше місто країни.              Зібрані кошти будуть направлені  на лікування онкохворих дітей Житомира, та оздоровлення дітей з особливими потребами.

 Отримати  для міста Житомира свідоцтво про встановлений рекорд України у сфері  благодійності.

Протягом усього часу проведення Рекорду доброти відбуватиметься благодійний концерт за участю художніх колективів міста Житомира та артистів України: Андріана, Лєна Дарк, Заслужена артистка України Ангелія, Максим Нвіцький, Міккі Майк, Матвій Вермієнко, Лора Суперфін, Георгій Нечаєв, Оперна Діва України Олена Гребенюк, Анна Кросс, Поль Манондіз, дует Анна – Марія, гурт «Тарута», Світлана Ніконорова та ін.

Для дітей будуть проводитись різноманітні ігри, конкурси, розваги з ляльками велетнями та аніматорами.

Кожен учасник Рекорду Доброти отримає свій реєстраційний номер, після чого підійде до скрині і вкине свій благодійний внесок на потребу дітей, які хворіють. По закінченню акції, всі скрині будуть інкасовані державним банком та перераховані на дві організації: ГО «Все робимо самі» та БО «Разом до життя», які будуть використовувати ці гроші за призначенням. Звіти про використання коштів буду розіслані підприємствам міста, навчальним закладам, державним установам і тд. Також відбудуться ряд передач на телебаченні за участю дітей, яким ці організації допомогли в лікуванні.

По закінченню акції житомиряни зможуть дізнатись з головної сцени Майдану Соборного, чи встановив Житомир рекорд Доброти.

 

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення