Я, Ти, Він, Вона

Я, Ти, Він, Вона

Час якомога краще перевіряє любовні стосунки на стійкість. Через 10 років подружнього життя навіть найромантичніші і найміцніші пари потроху згасають і втрачають інтерес до одне одного. Яна з Максимом потрапили саме в цю сумну подружню ситуацію, коли у них радше не любовні стосунки, а просто взаємна повага. Вони вже навіть почали розуміти, чому словосполучення "подружній обов'язок" має слово "обов'язок". Щоб щось змінити в житті, пара вирішила розлучитися. Суддя їм дав один місяць на роздуми – а раптом щось зміниться. І отримавши свободу, у їх життях з'явиться багато нових емоцій, неймовірні події і цікаві люди. Може, варто так завжди жити?

Режисерами фільму стали Володимир Зеленський і Девід Додсон. Якщо для першого це буде дебютом у цьому амплуа, то другий раніше займався проектами "8 перших побачень" (2012), "Любов у великому місті 3" (2013).

У картині зіграли: Володимир Зеленський ("Кохання у великому місті" (2009), "8 перших побачень" (2012), серіал "Слуга народу"), Євген Кошовий ("8 кращих побачень" (2016), серіал "Слуга народу"), Агне Грудіте ("Екіпаж" (2016)) співачка Надія Дорофєєва.

Реліз стрічки відбудеться 27 грудня 2018 року.

Рейтинг: 8.55

 

Дивіться трейлер:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення