YARMAK. SVOE KINO

YARMAK. SVOE KINO

Відомий хіп-хп виконавець Ярмак вирушив в тур по Україні! 

Нарешті він вирушає і до нашого міста!


YARMAK (справжнє ім'я Олександр Валентинович Ярмак) - відомий український актор і хіп хоп-музикант, виконуюсий свої пісні російською та українською мовами.


Кар'єра.
У 2011 році Ярмак виклав свій перший кліп на пісню «Пидарасия» в соціальній мережі ВКонтакті і на Youtube, який через кілька місяців набрав більше мільйона переглядів. У 2012 році Ярмак презентував дебютний сольний альбом «ЯсЮТуба». У 2013 році музикант зняв серіал «Як гартувався стайл», де зіграв головну роль. Пізніше в цьому ж році він підтримав акції протестів на захист прав Павличенко і написав на цю тему композицію «Свободу чесним».

На початку лютого 2014 року, за кілька тижнів до трагічних подій на Евромайдане, Ярмак і TOF випустили пісню «22» і презентували кліп, зібраний з відеохроніки подій державного перевороту в Україні (пізніше пісню стали називати неофіційним гімном євромайдану). У тексті пісні йдеться про Україну як про красиве і замученої дівчини, що не схилялися ні перед ким коліна.
Вихід «22» був сприйнятий неоднозначно. Портал The Flow зазначає, що Ярмак «виявився єдиним артистом, який написав пісню про те, що всім було необхідно почути». Пісню також зазначив у своїй книзі про Майдані «Я з небесної сотні» Марко Рудневіч та Іван Малкович в інтерв'ю в студії Громадського.

У 2015 році презентував свій третій сольний студійний альбом «Made in UA». У квітні 2017 року було випущено четвертий альбом «Restart», до якого увійшло 16 пісень, в тому числі і перша сольна україномовна пісня під назвою «Твої сни» в дуеті з Ольгою Чернишової.


Місце проведення: Нічний клуб Каньон

Початок о 19:00.

Коментарі до події (2)
  • Понтамім 21 Листопада

    З якого віку можна відвідати концерт?
  • Понтамім 21 Листопада

    З якого віку можна відвідати концерт?
Отримуйте
регулярні оновлення