Зустріч з батьками та молоддю перед пластовими таборами

Зустріч з батьками та молоддю перед пластовими таборами

Всі анонси від: Пласт

Цьогоріч осередок Пласту в Житомирі проводить відразу три табори: для юнаків віком 11-15 років, для юначок віком 11-15 років та молоді від 16-ти років. Запрошуємо молодь до участі у таборах та батьків, які хочуть віддати дітей до пластового (скаутського) табору. На зустрічі й спробуємо дати відповіді на всі ваші питання.

Запрошення до табору:

1. Виховно-вишкільний табір «Сурма». Він проходитиме 6-13 липня на Житомирщині поблизу смт. Лугини. Учасниками табору можуть бути лише хлопці віком 11-16 років. Протягом восьми днів їх навчатимуть основам практичного пластування: виживання в лісі, польова кухня, основи туризму, табірництво, орієнтування на місцевості, картографія, перша медична допомога, рослинництво, слідознавство та інші звичні для пластунів навички. 
Зголоситися на табір -> goo.gl/1vULe3

2. Виховно-вишкільний табір «Безвіз». Учасницями якого можуть бути лише дівчата віком 12-15 років, триватиме з 12 по 19 липня поблизу с. Зарічани Житомирського району. 
«Кожного дня ми умовно подорожуватимемо до різних країн, у яких існує «Пласт», і вивчатимемо їхню культуру та звичаї. Також ми будемо готувати на нашій таборовій кухні національні страви країни, до якої на день, за легендою, потраплятимуть учасниці», - розповідає організатор табору. У таборі будуть вивчати: як залишатися шляхетною дівчинкою в умовах лісу, основи практичного пластування, виживання в лісі, будівництво таборових споруд, домедична підготовка, куховарення тощо.
Зголоситися на табір -> goo.gl/AN5a7J

3. Вишкільний табір «Соловейко». З 30 червня до 13 липня, він проходитиме поблизу смт. Лугини. Його цільова аудиторія – молодь віком від шістнадцяти років. Табір, спрямований на підготовку інструкторів практичного пластування, провідників заходів та керівників проектів різного спрямування. Програмою табору передбачена підготовка за трьома напрямками: історично-ідеологічна, військово-спортивна та провідницька (лідерська). Організовує цей табір Курінь УСП "Дубове Листя", який був створений в 2013 році у Житомирі.
Запрошуємо старше юнацтво віком від 16 років, старших пластунів та сеньйорів, а також не пластунів та молодь з інших організацій, які зацікавлені у розвитку національно-патріотичного виховання.
Зголоситися на табір -> goo.gl/j34uSV 

По всім питанням звертайтеся за номером, який вказаний під мапою в шапці події.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення