Зустріч з письменником Мирославом Дочинцем

Зустріч з письменником Мирославом Дочинцем

У приміщенні Обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться зустріч з відомим українським письменником та журналістом, засновником видавництва «Карпатська вежа» Мирославом Дочинцем.

Співорганізаторами зустрічі стала Житомирська обласна бібліотека для юнацтва, зокрема завідуюча відділу обслуговування бібліотеки Олена Степанюк та співробітник Житомирського краєзнавчого музею Людмила Журавська.

За словами Олени Степанюк, таку зустріч планували давно:

– Мирослав Дочинець – письменник, книги якого давно стали відомими та культовими, тому запросити його до нас на творчу зустріч – справжня мрія. У рамках «Сонячного Слова» нашу бібліотеку обрали як місце для проведення такого творчого спілкування, адже у нас дуже багато книг цього автора, якими читачі захоплюються. Зустріч плануємо дуже насичену та цікаву, бо окрім обговорення вже написаних творів, ми поговоримо і про проекти, що знаходяться на етапі створення, – розповідає пані Олена.

Зазначимо, що урочисте відкриття гостини «Сонячне слово» відбудеться 29 жовтня о 13:00 в центральному корпусі Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка (вул. Івана Франка, 16). Серед запрошених гостей: Мирослав Дочинець, Іван Малкович, Олег Симоненко, Юрій Ніколишин, Іван Андрусяк, Брати Капранови, Сашко Лірник, Олександр Дерманський.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення