30+: всі виступи талановитої команди з Житомира

Moemisto
Автор:
Moemisto
07 жовтня 2018

"30+ - це коли твій ранок розпочинається не з пляшки пива, а з двух серій "Фіксиків" - саме з таким девізом розпочала свої виступи в проекті "Ліга Сміху" команда з нашого міста.

30+: всі виступи талановитої команди з Житомира

 

Колектив став одним з наймолодших (за віком команди), і одним з найдосвідченіших (за віком акторів) в четвертому сезоні Ліги. На фестивалі житомирська команда стала справжнім відкриттям. У проекті Ліги сміху вони дебютували лише в 2018 році, але її учасники мають за своїми плечима близько десяти років виступів на гумористичній сцені.

На фестивалі в Одесі команда «30+» зуміла досить швидко підкорити серця глядачів. Гумор команди сподобався також і зірковому тренеру Станіславу Боклану, який, до того ж, родом з Житомирської області. 

До складу команди входять: Іван Кухарчук, Владислав Черних, Василь Боровий, Дмитро Сліпаченко, Тетяна Кувшин, DJ Sasha Sidney, яких багато хто з вас знає як тамаду, фотографа або діджея на весіллі свого друга:)

Ми зібрали для вас всі виступи талановитого колективу на проекті "Ліга Сміху". Дивіться, насолоджуйтеся та поширюйте на сторінки в своїх соціальних мережах, адже нам є чим гордитись!

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як знайти роботу у Сарнах: поради та тренди
Як знайти роботу у Сарнах: поради т... Пошук роботи в Сарнах відкриває безліч можливостей для розвитку кар'єри. Місто, яке активно розвивається, пропонує вакан...
Поля щастя - лавандові локації на Житомирщині
Поля щастя - лавандові локації на Ж... Лавандові поля, майже як у Провансі значно ближче. Пропонуємо добірку місць на Житомирщині, до можна разом із усією сімʼ...
Обираємо подарунок на день матері
Обираємо подарунок на день матері Ми бачимо нашу найріднішу людину – стильною, діловою та вічно молодою, але ми постійно хочемо турбуватися про неї. Для т...