Балет "Лускунчик" Раду Поклітару

Балет "Лускунчик" Раду Поклітару

Всі анонси від: МЦКМ (Жовтневий палац)

Напередодні зими, в очікуванні новорічних та різдвяних свят, на шанувальників театру чекає приголомшливий сюрприз, найсправжнісіньке чаклунство - балет Раду Поклітару «Лускунчик»!

Славетний театр «КИЇВ. МОДЕРН-БАЛЕТ» під керівництвом Раду Поклітару сьогодні представляти не має потреби! Він став візитівкою культурного Києва та українською відповіддю театральній Європі.


Вистава «Лускунчик» - його найграндіозніша постановка! Балет вражає небаченою розкішшю костюмів і декорацій, захоплює артистизмом трупи, приголомшує режисерськими новаціями, підкорює влучними психологічними спостереженнями!


Казку «Лускунчик і Мишиний король» Раду Поклітару переосмислює зовсім незвично. Це аж ніяк не солодка різдвяна історія, а складна, містична фантазія великого романтика, «живописця внутрішнього світу» Е.Т.А.Гофмана ...

Невиправний фантазер, пафосний хуліган і зворушливий цинік, Раду то прагне до вершин піднесеного, то поринає у світ темряви. Скидаючи основи відомих класичних сюжетів, він «говорить» на рівних з Шекспіром, Бізе, Прокоф'євим і Чайковським. Раду створює свій танець - зухвалий, парадоксальний, витончено-пронизливий.

Його мистецтво, що поєднує класику і модерн, вибороло увагу всього балетного світу. У Лондоні, Москві, Нью-Йорку шикуються величезні черги за квитками на його вистави - публіка не пропускає подібні події.



Мета Поклітару - зробити балет по-справжньому яскравим, емоційним видовищем, здатним пронизати серце будь-якого. Його вируюча фантазія перетворила хореографію в каскад неймовірних пластичних прийомів. Роботи його трупи доводять, що можна нескінченно насичувати балет дією, емоціями і безперервним рухом ...

У своїй творчості Раду Поклітару дотримується гофманівського девізу: «У житті треба робити тільки те, що дається тобі легко. Але це треба робити з усіх сил». Створює балетні постановки Раду легко, і виходить у нього це блискуче!

Артисти театру «Київ.Модерн-балет» гарантують вам, що цей вечір стане прекрасним,  напередодні чарівних свят! Чекаємо вас всією родиною, бо казковий балет Раду Поклітару «Лускунчик» буде цікавим як дітям, так і дорослим!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення