ЕТНО-ярмарок в Мистецькому Арсеналі

ЕТНО-ярмарок в Мистецькому Арсеналі

27 лютого-1 березня у Мистецькому Арсеналі збереться цілий ярмарок рукотворів від українських майстрів народного мистецтва та hand-made, на якому відвідувачі зможуть взяти участь у оригінальних майстер-класах, придбати сувеніри, прикраси, іграшки, а також смачні солодощі. 
Це буде тиждень творчого дозвілля як для дітлахів, так і дорослих.
Для любителів рухливих дитячих та родинних ігор будуть працювати ігрові зони. На гостей чекатимуть весняні солодощі, духмяний чай та бадьориста кава у затишних кав’ярнях.
ЕТНО-ЯРМАРОК супроводжуватиме автентична українська музика та співи.
Паралельно з Етно-ярмарком працюватиме Інноваційний освітній проект для дітей та підлітків АРСЕНАЛ ІДЕЙ, що підготував тематичну освітню програму, у межах якої для юних відвідувачів та їх батьків відбудеться серія цікавих подій – майстер-класів, воркшопів, презентацій, вікторин, конкурсів, інтерактивних екскурсій. Всі активності будуть пов’язані з українською народною культурою і  традиціями, народним мистецтвом, історією народного костюму. Також юні відвідувачі традиційно зможуть взяти участь у освітніх активностях Лабораторій Мистецтва, Науки, Інновацій, Art&Book, Фінансів та Біології АРСЕНАЛУ ІДЕЙ.
Організатор: НКММК “Мистецький Арсенал”.
Партнери: Національний центр народної культури «Музей Івана Гончара»
Національний музей народної архітектури та побуту України
Національний музей українського народного декоративного мистецтва
Благодійний фонд «Мистецький Арсенал»
З програмою заходу можна ознайомитися на сайті: http://artarsenal.in.ua/event153.html
Загальна вартість вхідного квитка –  40 грн., пільгового квитка – 20 грн. Пільговий вхід дійсний для учнів (старших 12 років), студентів, пенсіонерів за наявності відповідного документу.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення