Історично філософія та виноробство – ровесники. Наші лектори Вахтанґ Кебуладзе і Анна-Евгения Янченко пропонують дослідити зв’язок між ними.
Анна Євгенія Янченко – сомельє, журналіст, винний блогер, лектор, письменник і регулярний учасник міжнародних винних виставок. За 5 років професійної діяльності продегустувала понад 8000 пляшок вина. Практикувалася на виноробнях в Україні та Італії, відвідувала як крихітні бутикові виноробні Європи, так і величезні винні заводи. Веде освітній проект і проводить благодійні дегустації.
Вахтанґ Кебуладзе – доктор філософських наук, професор філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, публіцист і прекладач, автор книжок "Феноменологія досвіду" та "Чарунки долі".
Курс "Філософія та вино" складається з 5 лекцій. Кожна лекція триває 2 години та складається з двох частин: Перша частина (1 год.) – розмови про філософію. Друга частина (1 год.) – розповідь про вино, характерне для певної країни, та дегустація.
*Якщо ви хочете відвідати лекцію без дегустації вина, введіть промокод: nowine при купівлі квитків на сайті (діє при купівлі кожної лекціі окремо).