Healthy Breakfast з дієтологом

Healthy Breakfast з дієтологом

28 жовтня об 11:00 школа здорових звичок Daily Health School запрошує шанувальників здорового харчування на Healthy Breakfast з дієтологом. Корисний, смачний та водночас мотивуючий сніданок з дієтологом Катериною Мартовицькою, під час якого буде лекція та дискусія на актуальну тему - раціон для краси та молодості.

Спеціально для гостей заходу кухарі кафе Xlib&Soul готують авторські сезонні сніданки, використовуючи “інгредієнти краси”.

ТЕМИ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ: Як харчуватися, аби зберегти/повернути красу та гарний вигляд? Які продукти допомагають продовжити молодість? Які фактори потрібно враховувати при побудові харчування краси: стать, вік, особливості здоров'я, регіон проживання, пора року, індивідуальні потреби, смакові пристрасті? Як за допомогою раціону впливати на стан своєї шкіри, волосся та загальний зовнішній вигляд? Анатомія і фізіологія травної системи. Принципи засвоєння їжі. Як все це впливає на красу? Жодної магії - лише науково обґрунтовані теорії, перевірені практикою.

ПРО ЛЕКТОРА: Катерина Мартовицька - дієтолог, гастроентеролог, сімейний лікар та гештальт-терапевт. Має 14 років лікарської практики. В роботі сфокусована на ранній профілактиці захворювань, виявленні схильностей. У практиці використовує європейські й українські протоколи лікування різних захворювань органів травлення. 

Реєстрація - тут!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення