Концентрація волі - Виставка

Концентрація волі - Виставка

1 червня о 18:00 у ЦСМ М17 відкривається друга частина масштабного проєкту «Концентрація волі». Експозиція в М17 поєднає в собі мистецькі твори 49 митців, які з різних сторін розкривають наслідки російського вторгнення та відображають українську візію тих ментальних сил, які щодня допомагають у визвольній боротьбі українського народу. В експозиції в М17 представлений відео-арт, фотографія, інсталяція з уламків військового обладнання, арт-об’єкти, графіка, живопис та скульптура.

Загалом, у масштабному виставковому проєкті в трьох інституціях експонуються роботи понад 70 митців. Кожна з трьох локацій – ІПСМ, М17 та НАМУ – має свій унікальний список учасників та експозицію мистецьких творів. Відібрані митці були в результаті міжнародного open call, який був оголошений раніше цього року. До участі також були запрошені автори мистецьких творів, які були створені та стали широковідомі під час повномасштабної війни.

Організатори: Національна академія мистецтв України, Інститут проблем сучасного мистецтва, та Центр сучасного мистецтва M17. Для відкриття другого етапу проєкту “Концентрації волі” – виставки в ЦСМ М17 – важливу роль відіграла підтримка Art Support Fund.

Куратори: Андрій Сидоренко, Ірина Яцик.

Керівники проєкту від інституцій: Андрій Пучков (НАМУ), Ігор Абрамович (ІПСМ), Наталія Шпитковська (ЦСМ M17).

Проєкт відбувається за підтримки Art Support Fund, Front-Art, Utico, Ulma.

Медіапартнери: Антиквар, МІТЄЦ, Арт Курсив, Моршинська.

Запрошуємо на відкриття виставки до ЦСМ М17: м. Київ, вул. В. Антоновича, 102-104

1 червня, 18:00. Вхід вільний

Детальніше про подію!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення