Лялькове диво - Міжнародна виставка авторських ляльок та живопису

Лялькове диво - Міжнародна виставка авторських ляльок та живопису

Національний музей Тараса Шевченка представля Vіжнародну виставку авторських ляльок та живопису «Лялькове диво». Вона проходитиме з 10 грудня до 12 січня. 

Київ, бульвар Тараса Шевченка, 12

  • живопис: Леонід Бернат.
  • авторські ляльки: Тамара Півнюк, Юлія Володарська, Катерина Косьяненко, Катерина Калініна, Ірина Кіршина, Рената Голашевська-Адамчик, Ольга Венжега, Олена Коростельова, Галина Дюговська, Анастасія Кацан.
  • графіка: Сергій Півнюк.

“Лялькове Диво” — це міжнародна виставка авторських ляльок та живопису, що традиційно відкривається у Києві напередодні Різдва. Це світле й радісне свято мистецтва, справжній подарунок місту від авторів та учасників проекту — сучасних казкарів і самовідданих мрійників, лялькарів і художників. 

Колективний проект “Лялькове диво” — це унікальна можливість побачити професійні художні ляльки найвищої категорії, зібрані у межах одного простору. Виставка “Лялькове диво” покликана не лише познайомити глядача із мистецтвом авторської ляльки, але й зберегти це мистецтво в Україні, втримати його професійний рівень та стимулювати розвиток. Проект проходить вже третій рік поспіль, і щоразу це свято стає все яскравішим. Цього року у виставці беруть участь 10 художників-лялькарів з України, Польщі, Німеччини та Франції, а також неповторний і символічний живописець, “київський Андерсен” Леонід Бернат.

Мистецтво авторської ляльки — це особливий світ, де панує романтика і свобода уяви, де дива обов’язково стаються, варто лише забажати, а буденне життя невпинно перетворюється у казку.  Завітайте у святковий простір фантазії і різдвяних чудес, приготованих для вас лялькарями! Впустіть у життя диво!

Виставка триватиме до 12 січня 2020 р.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення