Традиційний сніданок "Ранкова кава ділової жінки"

Традиційний сніданок "Ранкова кава ділової жінки"

Всі анонси від: Громадська організація "Ділові Українські Жінки"

Доброго дня, шановні пані!

Щиро запрошуємо успішних, активних, соціально відповідальних жінок та дівчат взяти участь у традиційному вже дев’ятому сніданку громадської організації "Ділові Українські Жінки" - "Ранкова кава ділової жінки" в рамках проекту "Коло Жіночого Лідерства", який відбудеться 16 листопада з 9.30 до 12.30 в столичному ресторані «Canadian Club Kiev»(бул. Лесі Українки, 23 б).

Цього разу спікером та модератором сніданку виступить членкиня ГО «Ділові Українські Жінки», Генеральний директор Компанії "Укртурконцерт" та Еvent-агентства "S.A.L. Show" Світлана Легка. 

Тема нашого наступного сніданку 16 листопада: "Що потрібно мені й що можу дати я?"

Кожен з нас, в той чи інший момент, розуміє, що власних сил для досягення мети не вистачає, й ми потребуємо допомоги наших друзів, знайомих, колег. Іноді ми шукаємо гарного помічника, іноді місце або послуги для реалізації проекту, а інколи нам вкрай необхідно швидко знайти гарного стиліста, що підбере нам лук на вечір.

Взаємодопомога - один із факторів, що об'єднує нас. Але спершу ми самі повинні замислитись над питаннями: а чим я можу бути корисною для інших? Яку поміч я можу надати?
Кожна учасниця матиме можливість дати відповідь на ці два важливих питання. 

Пропонуємо активним та сміливим дівчатам й жінкам взяти участь у традиційному сніданку організації та провести час з користю, обмінятись бізнес-контактами й зарядитись позитивом на робочий день!

Вартість участі незмінна - 250 грн. У вартість входить напій та смачний сніданок від ресторану «Canadian Club Kiev».

Зверніть увагу! Реєстрація на захід обов'язкова за телефоном +38 068 510 97 10.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення