Зимова Країна на ВДНГ - Новий сезон

Зимова Країна на ВДНГ - Новий сезон

Всі анонси від: ВДНГ

9 грудня в Києві стартує новий зимовий сезон розваг на території Національного комплексу "Експоцентр України"!

Уже 9 грудня на ВДНГ розпочне роботу «Зимова Країна» – різдвяна локація, яка дев’ятий рік поспіль дарує киянам і гостям столиці святковий настрій. Цього разу проєкт запускається під гаслом «Поділись світлом» – і це не тільки про можливі блекаути й взаємодопомогу фізичну, а й моральну, адже нині ми маємо ще більше підтримувати одне одного. Тому місія «Зимової Країни» – бути місцем, куди можна прийти за світлом у всіх сенсах цього слова.

Щодо цьогорічних оновлень – у великому білому шатрі на центральній площі ВДНГ народжується унікальна імерсивна виставка-казка крижаних скульптур «Снігова королева», що об’єднуватиме крижану експозицію та аудіовиставу. Біля Оранжереї можна буде завітати до «Illuminarium. Магія світла» – великої експозиції, яка складається з яскравих ілюмінованих інсталяцій. А Universum Hall у павільйоні №6 презентує насичену концертну програму. Серед іншого заплановано благодійні джазові й симфонічні вечори на підтримку ЗСУ (5 ОШБр), а також різдвяні музичні шоу для малечі та дорослих.

На центральній площі розташуються ключові святкові й розважальні локації. У центрі ВДНГ традиційно запрацює ковзанка площею 2500 кв. м, яка дивуватиме гостей новим фантазійним оформленням. Біля центрального входу розмістяться різдвяний ярмарок, святкова ялинка, Венеціанська карусель і колесо огляду, а ближче до ковзанки – великий фуд-корт зі стравами на грилі, улюбленим фаст-фудом, солодощами й ароматними пряними напоями. Поласувати чимось смачненьким можна буде і в закладах на території, серед яких Coffee Lover, HayLoft 2.0, «Білий налив», БПШ, DOT 2, Biologist, піцерія-бар «Бабак», KVITKOVA.Оранжерея, KITCHEN&GARDEN. Познайомитися із Зимовою країною ближче можна буде, покатавшись на Північному експресі – екскурсійному паровозику.

У святковий період, з 27 грудня по 7 січня, на центральній площі ВДНГ біля ялинки можна буде побачити Фольклорно-етнографічну виставу, яку вперше покажуть саме в цьому сезоні. Дійство знайомитиме відвідувачів із традиціями Різдва, Маланки й Водохреща, звертаючись до особливостей святкування в різних регіонах України. Тож гості зможуть не тільки відкрити для себе нові факти про українські традиції, а й стати частиною яскравого автентичного дійства. Також протягом усієї зими малечу й дорослих зустрічатимуть добре знайомі мешканці «Зимової Країни» – сніговички, у яких цьогоріч буде щасливе поповнення: маленька Сяйва. Традиційно анімаційна програма з їх участю запланована на вихідні та святкові дні (дати виступів: 9.12–10.12, 16.12–7.01, 13.01–14.01, 20.01–21.01, 27.01–28.01).

Цього сезону до павільйону №2 повертається «Різдвяна Фабрика Мрій» – казкове містечко, де ельфи виготовляють чарівні ялинкові кульки зі скла та здійснюють мрії. Зовсім поруч, у павільйоні №1, на гостей чекатиме ще одна знайома локація – «Диносвіт» із великими аніматронними моделями динозаврів, які рухаються й гарчать.

Звісно, без Санти в Зимовій країні ніяк. Головний різдвяний чарівник разом зі своїми помічниками-ельфами зустрічатиме дітлахів та їхніх батьків у павільйоні №9 на святковому шоу. По сусідству можна поринути ще в один чарівний світ – на «Мавка Шоу». Казкова атмосфера пануватиме й на постійних локаціях Експоцентру: в Оранжереї, Музеї науки, на тропічній фермі «Планета метеликів», SkyPark і в Animal Park. 

У цьому сезоні діятимуть такі спеціальні пропозиції від генеральних партнерів «Зимової країни»: -5% із карткою Visa та -10% із карткою Visa від Ощадбанку. Знижка діє на фуд-кортах (з відповідною позначкою), на квитки на ковзанку, паркування. А також -15% із карткою Visa|Ощадбанк|АТБ на вхідні квитки на ковзанку.

«Зимова Країна» на ВДНГ працюватиме щодня з 9 грудня по 17 березня. Вхід вільний.

Коментарі до події (14)
  • Вікторія Михайлішина 30 Грудня

    Дуже розчарувало відношення з боку організаторів ковзанки. 30 грудня 2023 я з дитиною придбала квитки за 700 грн. На касі задала питання скільки ми можемо кататися. Мені відповіли безліміт, скільки хочете, стільки катаєтесь. Ні одного слова не було сказано, що виходити за межі ковзанки не можна і що обратно нас не впустять. Ми покаталися 15 хвилин і почали чистити лід. Ми вийшли за межі локації, купили води, почекали поки почистили лід і повернулись. НАС НЕ ВПУСТИЛИ, хоча квитки були на руках де видно час покупки. Потім ми чекали адміністратора 10 хвилин, який нам пояснював, що треба читати правила. Вибачте, але я простояла на касі з дитиною, підійшла і чітко спитала скільки ми можемо кататися. Якщо касир не може сказати таку важливу річ, що не можна виходити, то вона повинна була сказати "читайте правила". Вона нам відповіла "безліміт, скілки хочете, стільки катаєтесь". Потім вийшла ще одна адміністратор і так само наголошувала на тому, що треба читати правила на сторінці А4 маленьким шрифтом, біля 20 пунктів, які висять на касі. Я би подивилася, як відреагував би натовп в черзі, як би я стала читати ці правила біля каси. Якщо ви позіціонуєте як безліміт, то вішайте браслети, або приймайте чеки, якщо людина вийшла, в кінці кінців попереджайте, що виходити не можна, а не тупо відправляєте "читай правила" Витрачені кошти, 700 грн за 15 хвилин, а головне сльози і зіпсований настрій дитині, яка чекала ковзанки цілий день.
  • Ліля Шугана 06 Січня

    Сімейний квиток в animal park може бути на 2 дорослих і дитину скільки років
  • Girl Rebus 30 Січня

    Також рекомендуємо Кідландію - https://kidlandia.ua/ua/scho-take-kidlandiya.html ) Дуже часто буваємо в цьому парку професій, мій малий племінник все ще не визначився з майбутньою професією, тому далі вибираємо;-) Дуже оригінальна задумка!
  • Girl Rebus 11 Січня

    В країні професій Кідландія kidlandia.ua дуже багато цікавих видів розваг, які будуть корисними та цікавими для ваших діток. Крутим подарунком на свята буде сертифікат на похід в Кідландію)
Отримуйте
регулярні оновлення